2020-05-28 09:06 d.gergo realmadrid.com
Asensio: “Nagyon nehéz volt a többiektől külön edzenem” Nyilatkozatok

Marco Asensio is nyilatkozott a Realmadrid TV munkatársainak a közös edzések visszatérésével. A játékos elmondta, hogy jól érzi magát, és térde jól reagál az eddig elvégzett munkára.

Erőnlét
“Nagyon jól érzem magam. Az első hét volt hirtelen más, mert újra a társakkal edzhettem. Jól alkalmazkodok a helyzethez, a térdem is jól reagál a terhelésre, és úgy érzem, hogy nagyon jó erőnlétben vagyok” – mondta a spanyol támadó.

Türelem
“Hosszú várakozás volt ez. Sokat dolgoztam a visszatérésen, és nagyon türelmes voltam. Nagyon nehéz volt úgy dolgoznom az edzőteremben, hogy a többiek közben együtt edzenek . Most már én is a pályán vagyok velük, és csak ez a fontos. Megérte a várakozást”.

Edzés
“Egy ideje már együtt dolgozunk a pályán, és kezdünk visszarázódni. Több emberrel tudunk már edzeni, és az intenzitás is megemelkedett a visszatérés óta. Ahogy közelednek a meccsek, úgy fogunk egyre jobban felkészülni. Jó erőnlétben érkezett vissza mindenki, és alig vártuk, hogy újra együtt dolgozhassunk. Otthon szépen edzett mindenki, és ez meglátszik a pályán is most”.

A bajnokság
“Nagyon várjuk már a bajnokság visszatérését, a meccseket amiken a trófea sorsa múlhat. Tudjuk, hogy élet-halál kérdése lesz mindegyik meccs. Mindent bele fogunk adni az összes mérkőzésen, igyekszünk mindent megnyerni, ami előttünk áll”.

Teljes menetrend