Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-06-01 16:13 e.gergo laliga.esrealmadrid.com
Két hét múlva visszatér a bajnokság! Spanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 28. forduló 2020 JÚN 14 (vasárnap) 19:30 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Real Madrid hivatalos közleményben tudatta weboldalán, hogy a LaLiga döntésének értelmében két hét múlva ismét tétmérkőzést játszhat a csapat.

A spanyol pontvadászat 28. fordulójában a Real Madrid az Eibar ellen játszik majd, június 14-én, vasárnap este 19:30-as kezdéssel. Négy nappal ezután már a 29. játéknap keretén belül lép pályára a csapat, ekkor a Valencia lesz Zidane alakulatának ellenfele.

Spanyol bajnokság - 29. forduló 2020 JÚN 18 (csütörtök) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-0

A két forduló kezdőrúgásainak kihirdetése közel három hónappal azután érkezett, hogy a Ligát hivatalosan is felfüggesztették a koronavírus járvány miatt. A csapatok néhány héttel ezelőtt már visszatérhettek edzeni azzal a feltétellel, hogy minden játékosnál és munkatársnál meggyőződnek arról, hogy nem fertőzöttek. A Real Madrid május közepén csapott bele az edzésekbe, azóta a játékosok nyilatkozatai alapján napról-napra egyre jobban visszarázódnak a játékba.

A listavezető FC Barcelona a Mallorca otthonában tér vissza a bajnoksághoz június 13-án szombaton, míg a harmadik helyezett Sevilla már jövő hét csütörtökön játszik, ellenfelük a Betis lesz. A 29. játéknapon a Barcelona a Leganés ellen játszik a Camp Nou gyepén június 16-án, a Sevilla pedig ebben a fordulóban is a nyitómeccset kapta, ők június 15-én a Levante otthonába látogatnak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend