Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-06-03 18:08 e.gergo realmadrid.com
Kroos: „Meglátjuk, milyen lesz zárt kapuk mögött játszani” Nyilatkozatok

A Real Madrid német középpályása a Realmadrid TV-nek adott interjút a bajnokság visszatérése kapcsán.

Újra edzésben
„Sokkal jobb a többiekkel együtt edzeni, itt meccseket is tudunk játszani egymás ellen. Nem sokszor értünk labdába azokban a hetekben, amikor mindenki otthon volt. Az erőnléten tudtunk otthon dolgozni, de a labdás gyakorlatokat nem nagyon tudtuk megoldani, különösen a közös gyakorlatokat nem. Az a legfontosabb most, hogy sokszor érjünk labdába”.

Szurkolók nélküli visszatérés
„Keményen dolgozunk az edzéseken azért, hogy az első meccsre a lehető legjobb formában érkezhessünk majd. Többet nem tudunk tenni, a helyzet mindenki számára ugyanaz. Dolgoznunk kell az erőnlétünkön, a labdaérzékünkön, és egységet kell alkotnunk. A hátralévő tizenegy mérkőzésért edzünk. Ez lesz az első alkalom, hogy szurkolók nélkül kell majd játszanunk, meglátjuk majd, hogy milyen lesz. Az a csapat fog nyerni, aki jobban tud majd alkalmazkodni ehhez a helyzethez”.

A tizenkettedik BL trófea harmadik évfordulója
„Jó emlékeim vannak, 4-1-re nyertünk aznap. A második félidő volt az egyik legjobb periódus az itt töltött hat évem alatt. Ez volt a második Bajnokok Ligája címünk zsinórban, örökké emlékezni fogunk arra az estére”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend