2020-06-15 08:17 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Tíz döntő vár még ránk, és meg kell próbálnunk megnyerni az összeset” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 28. forduló 2020 JÚN 14 (vasárnap) 19:30 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Real Madrid csapatkapitánya így értékelte az Éibar elleni összecsapást:

“Jól éreztük magunkat. Keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy vissza tudjuk nyerni a formánkat amit a kihagyás alatt elveszítettünk. A csapat fokozatosan jött újra ritmusba, hogy a lehető legjobban tudjunk játszani”.

“Nem meglepő, hogy nem volt csodálatos a meccsünk. Vannak még javítható dolgok. Erőnlétileg a csapat rendben volt, és a a csapat az egész meccsen át olyan intenzitással fog játszani nemsokára, mint ma az első negyvenöt percben. Kicsit visszaestünk a második félidőben, és több területet hagytunk szabadon, de tanulni fogunk ebből a következő tíz meccsre készülve”.

Döntők
“Nagyszerű, a csapat moráljának hogy három pontot szereztünk most. Vissza kell térnünk a munkához, mert a következő meccsünk csütörtökön lesz, és készen kell rá állnunk. Kaptam egy kis rúgást ma, de nem komoly. Örülök, hogy újra itt lehetünk. Tíz döntő vár még ránk, és meg kell próbálnunk megnyerni az összeset”.

Normál kerékvágás
“Hatalmas áldás számunkra, hogy újra a gyepen lehetünk. Nagy pozitívum ez az egész ország számára, hogy a foci visszatért. Szórakoztathatjuk az embereket, és gazdaságilag is nagy szerepe van ennek abban, hogy minden visszatérjen a normális kerékvágásba”.

“Kicsit furcsa volt visszatérni, ekkora tragédia után, amiben ilyen sokan meghaltak. Szeretném támogatásomat kifejezni mindenki számára, akik elveszítették szeretteiket a mostani helyzetben. Furcsa helyzet volt, az első hónapokban el sem hagyhattuk az otthonunkat. Ilyenkor az ember megpróbál a pozitív dolgokra összpontosítani, mint a család”.

Öt csere
“Mindenki számára előnyös, hogy van több cserelehetőségünk. Extrém hőmérséklet vár még ránk a nyáron a megcsúszott szezon miatt, így mindenki számára pozitívum, hogy többet cserélhetünk”.

Teljes menetrend