Fejléc kép
Fórumajánló
Asensio: “Sikerült briliánsan befejeznünk a meccset”
2020-06-19 09:42 d.gergo realmadrid.com
Asensio: “Sikerült briliánsan befejeznünk a meccset” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 29. forduló 2020 JÚN 18 (csütörtök) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-0

Marco Asensio 2019. július 24-én sérült meg egy Arsenal elleni barátságos mérkőzésen. Sok idő és még több munka telt el azóta, hogy Asensio újra pályára léphessen, tegnap este pedig meg is kapta a lehetőséget.

Marco Asensio a Valencia elleni mérkőzés 74. percében állt be Fede Valverde cseréjeként, majd első labdaérintéséből gólt is szerzett egy percen belül.

Érzelmes visszatérés a sok munka után
“Alig vártam, hogy újra játszhassak, hónapokat töltöttem kemény munkával. Nagyon érzelmes visszatérés volt, és elégedett vagyok, hogy ismét a pályán lehetek. Nagyon örülök annak, hogy újra játszhattam, hogy gólt lőhettem és hogy a csapat nyerni tudott. Az a legfontosabb, hogy a győzelmet megszereztük. Jó formában érzem magam a szezon végére” – nyilatkozta Asensio a Valencia elleni meccs lefújása után.

Kilenc döntő van hátra
“Jó teljesítményt nyújtottunk minden fronton. Nagyon jól kezdtünk, aztán a Valencia gyakorolt ránk nyomást és alakított ki helyzeteket. A második félidőben tudtuk, hogy nekünk kell majd nyomnunk, és sikerült briliánsan befejeznünk a meccset. Négy döntő vár még ránk a bajnokságban, kilenc meccs amit meg kell nyernünk. Most a Real Sociedad elleni összecsapásra kell összpontosítanunk, ez a következő célunk”.

Teljes menetrend