Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema: “Nem volt könnyű meccs, a Valencia egy nagyon jó csapat”
2020-06-19 09:22 d.gergo realmadrid.com
Benzema: “Nem volt könnyű meccs, a Valencia egy nagyon jó csapat” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 29. forduló 2020 JÚN 18 (csütörtök) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-0

A Real Madrid 3-0 arányban legyőzte a Valencia együttesét a spanyol bajnokság 29. játéknapján.

Karim Benzema kettő gólt is szerzett a Valencia elleni mérkőzésen, ezzel már összesen 243 gól áll a neve mellett a Királyi Gárda játékosaként- ez egyel több, mint amennyit Puskás Ferenc lőtt a csapatban (242), így Karim Benzema már a klub örökös ranglistájának ötödik legtöbb gólt szerző játékosa lett.

Benzema előtt Santillana áll a listán 290 találattal, a dobogón pedig Di Stéfano (308), Raúl (323) és Cristiano Ronaldo (451) van Benzema előtt. A tegnap este duplázó Karim Benzema így értékelte az összecsapást:

A győzelelem
“Nem volt könnyű meccs, az ellenfél nagyon megnehezítette a dolgunkat. De végül sikerült nyernünk, és gólt sem kaptunk. Nagyon fontos ez az eredmény, mert a Valencia egy nagyon jó csapat. A második gólomnál minden olyan gyorsan történt. Marco passzolt, lekezeltem és ballal rávágtam, aztán be is ment. Könnyűnek tűnik, de mindent nagyon gyorsan kellett csinálni”.

Összjáték Hazard-al
“Hazard egy nagyszerű játékos, aki tudja hogyan játsszon egy érintéssel, és hogyan mozgassa a játékot a pályán. Az edzéseken is gyakoroljuk az egyérintős passzokat, és nagyon tetszik”.

Asensio visszatérése
“Nagyon örülök neki, mert keményen dolgozott ezért a pillanatért. Már egy hónapja jó állapotban van, és remélem így is marad”.

Már ötödik a klub örökös ranglistáján
“Soha nem képzeltem, hogy ilyesmi meg fog történni. Hosszú ideje dolgozok már, és mindig arra törekszek, hogy fejlődjek. Remélem a jövőben is képes leszek erre. Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a klubban játszhatok”.

Teljes menetrend