Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-06-22 08:16 e.gergo realmadrid.com
Valverde: „Minden meccsen a győzelemért kell kilépnünk a pályára” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 30. forduló 2020 JÚN 21 (vasárnap) 22:00 Estadio Municipal de Anoeta 1-2

A Real Sociedad elleni győzelem után Fede Valverde és Thibaout Courtois is nyilatkozott.

Valverde

„Nagyon boldog vagyok. Szerintem nehéz meccsünk volt, és ki kell élveznünk a győzelmet. Folytatnunk kell a munkát, motiváltnak kell lennünk, tele akarattal. A mai meccs java részében mi voltunk a jobb csapat. Kemény ellenfelünk volt, tudták hogy mit kell tenniük, de sikerült nagyon jól kezelnünk. Ennek a meccsnek motiválnia kell minket a szezon hátralévő részében”.

Csapatmunka
„Gratulálok Viniciusnak a mai teljesítményéért, de a győzelem mindannyiunké, azoké akik játszottak, és azoké is akik nem, mert egy csapatot alkotunk”.

A játékvezetők
„Láttam az esetet, amikor Vinicius vitte a labdát és hozzáértek. Az érvénytelenített gólt nem láttam rendesen. Ahogy az edzőnk is mondta, minden meccsen a győzelemért kell kilépnünk a pályára, mintha egy kupadöntőt játszanánk. Folytatnunk kell a munkát”.

Courtois

„Az volt a legfontosabb ma, hogy megszerezzük a győzelmet. Tudtuk előre, hogy kemény helyszínre fogunk érkezni, a Sociedadnak remek csapata van, és azért küzdenek, hogy ott lehessenek az európai porondon a következő szezonban. Nagyon édes így a győzelem. A góljuk után bele kellett húznunk a meccs végén hogy kitartstunk, de sikerült megnyernünk a meccset. Létfontosságú három pontot szereztünk”.

Érvénytelenített Sociedad gól
„A lövés pillanatában hárman takarták a kilátásomat, ott volt Merino, egy másik Sociedad játékos, és egyvalaki közülünk aki próbálta blokkolni a lövést. Nem láttam semmit, és ha nem látod a labdát, akkor minden olyan gyorsan tud történni, hogy nincs elég időd reagálni. Fair vagy sem, de nem láttam rendesen a labdát. Ezért van a videóbíró rendszer, és szerintem ma jó döntések születtek”.

A következő meccsek
„Mikor újra edzésbe álltunk, tudtuk, hogy tizenegy kupadöntő vár ránk. Most már három mögöttünk van, nyolc maradt, és tudjuk hogy mindegyik kemény lesz. A következő meccsünk a Mallorca ellen lesz, akik a kiesés elkerüléséért harcolnak. Nehéz lesz, nem lazíthatunk. Nagyon összpontosítanunk kell a héten, háromnaponta játszunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend