Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-06-25 13:43 e.gergo realmadrid.com
Vinicius Jr.: „Szeretnék fejlődni a Real Madridban” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 31. forduló 2020 JÚN 24 (szerda) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A Real Madrid első gólját szerző Vinicius Jr. is értékelte a Mallorca elleni összecsapást:

Erőnlét
„Nagyon elégedett vagyok a mai meccsel. Nagyon keményen dolgoztunk otthon a szünetben, hogy a lehető legjobb formában térjünk majd vissza. Ami engem illet, szerintem én ott folytattam, ahol a szünet előtt abbahagytam. De igaz, hogy nagyon keményen dolgoztam otthon, hogy jó erőnlétben legyek”.

Fejlődés
„Olyan ez a helyzet most, mint egy Világbajnokság. Kevés meccs van, és mindegyiken összpontosítanod kell már az első perctől kezdve. Mindig igyekszem fejlődni minden tekintetben. Az edzői stáb segít nekem abban, hogy jobb játékos legyek, és szeretnék fejlődni a Real Madridban. Könnyű Hazard mellett játszani, mert csodálatos játékos. Ma volt az első alkalom, hogy Zidane együtt küldött minket pályára, és fantasztikus volt”.

Bajnokság
„Mindannyian készen állunk a bevetésre a keretben, amikor Zidane minket nevez a csapatba. Mindannyian igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból a pályán. Nálunk vannak a legjobb játékosok. Mindent bele fogunk adni azért, hogy megnyerjük a hátralévő hét döntőnket. Négyet megnyertünk már, és a bajnokságért harcolunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend