2020-06-29 10:13 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Ez Benzema gólja volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 32. forduló 2020 JÚN 28 (vasárnap) 22:00 Estadio Cornellà-El Prat 0-1

Az Espanyol elleni győzelem után a Real Madrid egyetlen, de győzelmet érő gólját szerző Casemiro is nyilatkozott:

Újabb győztes döntő
“Újabb három pontot szereztünk, egy újabb döntőt nyertünk meg, és harcolunk a bajnoki címért. Nem lenne fair, ha nem beszélnénk Karim szerepéről a gólomnál. Nagyszerű sarkazás volt, amivel gyakorlatilag már meg is vertük a kapust. Benzema mellett az egész csapatnak kijár a dicséret”.

Benzema gólja
“Ismerem Benzemát, és normális számára, hogy ilyeneket csinál a pályán. A minősége nem kilencesként, hanem 10-esként jön ki igazán. Tudom jól, hogy hogyan játszik, és kértem tőle a labdát középen, erre csinál egy ilyen hihetetlen sarkazást… A gól az övé”.

Kemény meccs
“Egy olyan csapat ellen játszottunk, akik mindhalálig küzdenek. De a gól után jó munkát végeztünk és sikerült megtartanunk a vezetést, mert az egész csapat egy egységet alkotva védekezett. Értékelnünk kell azt a tényt is, hogy kapott gól nélkül hoztunk le egy újabb mérkőzést. Meccsről meccsre haladunk. Most a Getafe elleni összecsapásra kell gondolnunk, ami nehéz lesz”.

Motiváció
“Szívvel és szenvedéllyel kell játszanunk, mert meg akarjuk nyerni a spanyol bajnokságot. Ebben a szezonban a legkevesebb gólt kapó csapatok között vagyunk mi is, Európa szerte, és remek támadóink vannak, szóval tudjuk hogyan lőjünk gólokat. Saját magunkra kell összpontosítanunk, hosszú még az út előttünk”.

Teljes menetrend