Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-04 16:38 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Élvezem, hogy ezekkel a játékosokkal dolgozhatok minden nap” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2020 JÚL 05 (vasárnap) 14:00 Nuevo San Mamés 0-1

A Real Madrid az Athletic Bilbao otthonában lép pályára vasárnap délután (14:00, Spíler 2), Zinedine Zidane pedig a csapat mai edzése után megtartotta ilyenkor esedékes sajtótájékoztatóját.

Nehéz helyszínre látogat a csapat
„Egy újabb nagyon kemény meccsünk lesz. A San Mamés nehéz helyszín a vendég csapatoknak, ezzel tisztában vagyunk. Nagyszerű teljesítményt kell majd nyújtanunk, és készen is állunk rá”.

Oda kell figyelni minden részletre
„Nagy szükség van az összpontosításra minden tekintetben így, hogy már csak ilyen kevés meccs van hátra, és háromnaponta játszanunk kell. Oda kell figyelni a regenerálódásra, az erőnlétre, az edzésmunkára… Kis különbségeken múlik végül minden”.

Edzésmunka
„Jól vagyunk, és élvezem, hogy ezekkel a játékosokkal dolgozhatok minden nap. Tudjuk, hogy egy újabb kemény meccsre számíthatunk, és minden energiánkat beleadjuk majd a holnapi meccsbe. Erős a mezőny a spanyol bajnokságban. Jó úton haladunk, de még nem ért véget a szezon. Öt mérkőzésünk van még hátra, és igyekszünk így folytatni a munkát”.

Hazard sérülése
„Kellemetlenül érezte magát az elmúlt napokban, és nem akarunk semmit se kockáztatni, ő pláne nem. Reméljük végül semmi komoly nem lesz, és visszatérhet közénk a bajnokság vége előtt. Remélem hamar felépül. A mindennapi munkán múlik minden, az ilyen sérülésekre is oda kell figyelni. Tudjuk, hogy kapott egy nagy rúgást a múltkor. Együtt dolgozunk az orvosokkal és gyógytornászokkal, nagyon tehetséges stábunk van ezen a téren. Napok kérdése lesz a felépülése”.

Hazard sem örül a kihagyásnak
„Számomra az a legrosszabb, ha egy játékos egy sérülés miatt nem bevethető, és nem lehet ott a pályán. Sok ember dolgozik a klubnál azon, hogy segítsenek a játékosoknak. Ez Hazard első éve itt, és szeretné segíteni a csapatot, de nem tudja ezt tenni, és emiatt ő sem boldog. Nem gondolom, hogy félne egy újabb sérüléstől. Csak annyit akar, hogy ott lehessen ő is a pályán, és játszhasson. Neki és mindenki másnak is probléma ez, mert szeretnénk ha száz százalékos állapotban lenne, és ha nem lenne semmi gondja. Remélem hamarosan túlesik ezen”.

Benzema
„Úgy látom, hogy jó formában van, rendben van fejben is, és a holnapi mérkőzésre összpontosít”.

Nyomás a csapaton
„A Real Madridnál folyamatos a nyomás, de ez jó dolog, és ez is teszi olyan hatalmassá ezt a klubot. Edzőként is tapasztalom ezt, amit korábban játékosként éreztem itt. De ez a nyomás vezet téged a nagy dolgok eléréséhhez”.

Courtois
„Courtois bizonyítja a pályán, hogy milyen kiváló kapus. Mindenkinek lehet véleménye, hogy ki a legjobb. Nekünk itt van ő, és örülünk neki. Lenyűgözőek a statisztikái. Örülök neki, mert mindannyian elkötelezetten dolgozunk, és Courtois a mi kapusunk”.

Korai kezdőrúgás
„Nem tudom, hogy befolyásolja-e majd a dolgokat vagy sem. Tegnap és ma kicsit később volt edzésünk, közeledtünk a holnapi kezdőrúgáshoz az edzések időpontjával is. Az elvégzett munkánkra nincsenek hatással a kezdőrúgások időpontjai. Meglátjuk majd, hogyan teljesítünk holnap, de csak arra összpontosítunk, hogy holnap kettőtől meccsünk lesz”.

Játékosok
„Elmondhatom, hogy a játékosok a legfontosabbak ebben az egészben. Mindannyian fontosak vagyunk, mindenki a maga szerepében. De ők azok, akik edzenek és harcolnak… A csapat a legfontosabb mindig”.

Militao
„Idén csatlakozott csak hozzánk, és azon dolgozik, hogy olyan szinteknek feleljen meg, amit Ramos és Varane állítottak fel. Keményen dolgozik, nagyon akar és holnap lesz majd esélye játszani. Elégedett vagyok vele, övé a jelen és a jövő”.

Örömködés
„A játékosok tudják, hogy ez egy kemény, kihívásokkal teli és hosszú szezon. A szünet alatt is dolgoztak, ez megmutatja hogy mennyire akarnak. Nincsen eufória, mert még nem nyertünk semmit. Minden a kemény munkán és az elkötelezettségen múlik, és azon, hogy minden nap jól teljesítsünk, hogy meccseket nyerhessünk”.

Rodrygo
„Fokozatosan változik. Nagyon keményen dolgozik, jó srác és igyekszünk kihozni a legtöbbet a képességeiből”.

Varane erőnléte
„Elővigyázatosságból nem fog holnap játszani, de sokkal jobban van már. Nem akarok semmilyen kockázatot vállalni vele. Sokat játszott idén, és egy kis pihenés nem árt majd neki”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend