Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-06 11:28 e.gergo realmadrid.com
Marcelo: 350 győzelem a Real Madridban Érdekességek, statisztikák

A brazil védő 509. mérkőzését játszotta a Real Madrid szerelésében tegnap este, és a Bilbao elleni meccs volt Marcelo 350. győzelme a csapat színeiben.

Marcelo egy büntetőt is kiharcolt az Athletic Bilbao elleni meccsen, ebből szerezte meg a mérkőzés győztes gólját Sergio Ramos. A brazil hátvédet Florentino Pérez elnök meg is lepte egy emlékmezzel, melyen a játékos neve alatt a „350 győzelem” felirat szerepel.

Marcelo 2007. január hetedikén debütált a csapatban egy Deportivo elleni meccsen, azóta huszonegy trófeát nyert a Real Madriddal: négy Bajnokok Ligája, négy Klubvilágbajnokság, négy bajnoki cím, négy Spanyol Szuperkupa, három Európai Szuperkupa és két Copa del Rey serleg van a brazil bekk vitrinjében.

Marcelo 509 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban, a mostani a brazil tizennegyedik szezonja a klubbal. A 350 eddigi győzelem hat különböző versenysorozatból jött össze: spanyol bajnokság (248), Bajnokok Ligája (65), Copa del Rey (22), Klubvilágbajnokság (8), Európai Szuperkupa (3) és Spanyol Szuperkupa (4).

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend