Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-09 10:17 Daveko managingmadrid.com
A Real Madrid Pogbát akarja, Camavinga ügyében kivár Átigazolási hírek

A francia L’Equipe értesülései szerint Zidane továbbra is Pogba leigazolása mellett van, aki továbbra sem hosszabbított a Manchester Uniteddal.

A Real Madrid a Manchester United középpályásanak, Paul Pogbának a megszerzését tűzte ki célul a nyári átigazolási szezonra – értesült a francia L’Equipe. Pogba szerződése 2021-ben jár le Manchesterben, ami komoly szándék esetén segítheti a madridi csapatot. A középpályás megszerzése prioritás Zinédine Zidane számára.

Szintén ez a forrás számol be viszont arról is, hogy a Real Madrid felfüggesztette a Stade Rennes játékosával, Eduardo Camavingával kapcsolatos tárgyalásokat. A tehetséges fiatal középpályás minimum további egy évet fog a francia csapatnál tölteni, a Real Madrid pedig közelről monitorozza majd teljesítményét. A Blancók nem hajlandóak jelenleg kifizetni a Rennes által kért 80 millió eurós átigazolási díjat, ennek köszönhetően pedig figyelmük Pogbára terelődött.

A Realra azonban kétségkívül nehéz feladat vár. A manchesteri klubnak lehetősége van arra, hogy Pogba szerződésében aktiváljon egy záradékot, mely további egy évvel, 2022-ig hosszabbítaná meg a megállapodást. Ezzel időt nyernének arra, hogy rábírják a franciát a maradásra.

Másrészt, Pogba eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy érdekében állna egy újabb szerződés aláírása. Ha a Real Madrid elkötelezi magát Pogba leigazolása mellett, könnyen lehet, hogy meglesznek a középpályás meggyőzéséhez szükséges eszközeik.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend