2020-07-09 10:51 Daveko managingmadrid.com
Luka Jovic önkéntes házi karanténban Egyéb hírekSérülések, eltiltások

Az El Chiringuito értesülései szerint a játékos kapcsolatba került egy barátjával, aki pozitív koronavírus tesztet produkált.

Az El Chiringuito információi szerint a szerb csatár koronavírus tesztje negatív lett, ám elővigyázatossági okokból önkéntes házi karanténba vonult. Jovic nemrég kapcsolatba került egy barátjával, akinek COVID19 tesztje pozitív lett.

Sajnos a mostani nem az első eset, hogy Jovic akaratán kívül kerül címlapokra. A kezdeti lezárások időszaka alatt Jovic megszegte a “maradj otthon” előírást, és Szerbiába utazva egy szórakozóhelyen ünnepelte barátnője születésnapját. Egy hónappal később a keret tagjai újra edzésbe álltak, Jovic azonban otthoni edzése közben szerzett sérülése miatt nem tudott csatlakozni hozzájuk.

A szerb kétségtelenül hadilábon áll a szerencsével Madridba érkezése óta. Szezonját ellentmondások övezik, 2 góljával pedig csak árnyéka az Eintracht Frankfurtban mutatott önmagának.

Egyelőre nem tisztázott, Jovicnak mennyi időt kell házi karanténban töltenie. Az Alavés elleni mérkőzést minden bizonnyal ki kell hagynia – pedig a vendégek folytatás utáni pocsék formáját látva (7 meccsen 6 vereség) akár fontos percekhez is juthatott volna.

Teljes menetrend