Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-11 09:31 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Egy győzelem után jobban alszik az ember” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 35. forduló 2020 JÚL 10 (péntek) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A csapat zsinórban nyolcadik győzelmét szerezte meg a spanyol bajnokság visszatérése óta, ezzel továbbra is négy pont előnnyel állnak a tabellán az FC Barcelona előtt. Zidane mérkőzés utáni értékelése:

Nehéz bajnokság
„Tudjuk, hogy ez a bajnokság tele van kihívásokkal. Három meccsünk van hátra, és még nem tudjuk, hogy mi fog történni. Mindig is azt mondtam, hogy a spanyol bajnokság nagyon nehéz, és hogy kemény munkát követel meg tőlünk. Három kupadöntőnk van hátra a sorozatban, most pedig pihennünk kell, mert hétfőn már megint meccsünk lesz. De egy győzelem után jobban alszik az ember”.

Mendy értékelése
„Természetesen elégedettek vagyunk Mendy első szezonjával. Készen áll erre a munkára, és ez jó hír. Azért jött, hogy megmutassa mire képes, és nekünk nagyon tetszik a teljesítménye”.

Pörgős hajrá
„Folytatnunk kell a munkát, három mérkőzésünk van még, és meglátjuk, hogy azokat hogyan tudjuk kezelni majd, különösen annak fényében, hogy milyen rövid idő fog eltelni a meccsek között itt a végén”.

Benzema
„A pályán tudott maradni, mert csak egy kis ütés volt az egész. Kicsit szédelgett a szünetben, de rendben volt a második félidőben. Meglátjuk majd, most pihennünk kell. Szerintem semmi komoly, nem panaszkodott semmire, csak egy kicsit fáradt volt, mint a többiek. Meglátjuk majd, hogy hétfőn milyen formában lesznek a játékosok”.

„Nem aggódok, mert az a legfontosabb dolog, hogy ezeket a mérkőzéseket megnyerjük. Ami a védekezést illeti, arról szól minden, hogy ne kapjunk gólokat. Ezt is tesszük, aztán olyan játékosaink vannak, akik különbséget tudnak jelenteni egy-egy meccsen. Nem lőttünk négy-öt gólt ma, de egy olyan ellenféllel néztünk szembe, akik keményen védekeznek és keményen harcolnak. Egy gyönyörű játékból is betaláltunk ma, és boldog vagyok. Nyugodtan állok a dolgokhoz, tetszik amit a csapattól látok”.

Courtois
„Hatalmas hatása van a meccsekre. Ő a kapusunk, és fenomenális munkát végez mérkőzésről-mérkőzésre. Mindenkinek védekeznie kell, de Thibaut is megfogott két vagy három nagy helyzetet ma, és ezek a védések nagyon sokat segítettek a csapatnak. Folytatnunk kell a munkát, egységet alkotva”.

Büntetők
„Néztem a támadást, és remek mozdulat volt ott Mendytől. Nagyon fontos, ahogyan ő is fellép a támadásokkal. Ha a büntető jogos, akkor büntetőnek kell jönnie. A többi nem igazán érdekel, az a fontos hogy továbbra is jöjjenek a gólok, ahogyan csak tudnak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend