2020-07-12 10:20 d.gergo realmadrid.com
James és Vinicius Jr. is születésnapját ünnepli ma Egyéb hírek

Kilenc év különbséggel, de egy napon született James Rodríguez és Vinicius Jr., a kolumbiai középpályás ma lett 29 éves, a brazil támadó pedig 20. születésnapját ünnepli ma.

A kolumbiai játékosnak ez a negyedik szezonja a Real Madridban, 2014 nyarán érkezett hozzánk. Ez idő alatt 125 mérkőzésen lépett pályára, 37 gólt szerzett és 41 gólpasszt adott társainak. Az 1991. júlis 12-i születésű középpályás nyolc serleget nyert a Real Madrid játékosakén: két Bajnokok Ligája, két Klubvilágbajnokság, két Európai Szuperkupa, egy bajnoki cím és egy Spanyol Szuperkupa trófea van a vitrinjében.

Vinicius Jr. számára ez a második szezon a Real Madridban, 2018 szeptemberi, Atlético Madrid elleni debütálása óta 67 alkalommal lépett pályára a csapattal, kilenc gólt szerzett és tíz gólpasszt adott. Ezidáig két érmet szerzett a csapattal: egyszer lett Spanyol Szuperkupa győztes, egyszer pedig a Klubvilágbajnokság aranyérmese a csapattal. Madridi berobbanásával egy időben a brazil felnőtt válogatottba is meghívót kapott.

Teljes menetrend