Fejléc kép
Fórumajánló
KÉPEK: Kezdődik a szezon a női csapatnál!
2020-07-14 08:46 d.gergo realmadrid.com
KÉPEK: Kezdődik a szezon a női csapatnál! Egyéb hírekNői szakosztály

A hivatalos indulás után a Real Madrid női labdarúgó csapata átesett a szezon előtti kötelező orvosi vizsgálatokon, és kezdetét veheti számukra a 2020/2021-es szezon!

Hivatalosan is kezdetét vette a Real Madrid női labdarúgó csapatának 2020/2021-es szezonja, miután a játékosok átestek a kötelező orvosi vizsgálatokon a Sanitas-nál. A játékosok a Hospital Universitario Sanitas La Moraleja kórháznál találkoztak, ahol átestek a szezon előtti orvosi vizsgálatokon – ezzel pedig hivatalosan is kezdetét vette az előszezon.

Az idei évtől kezdve a Real Madrid hivatalos orvosi szolgáltatója, a Sanitas fogja kezelni az újonnan induló női szakosztályt is a férfi labdarúgócsapat és kosárlabdacsapat mellett. A női csapat edzője David Aznar, akinek huszonkét fős keret áll a rendelkezésére:

Kapusok: María Isabel Rodríguez ‘Misa’, Yohana Gómez, Sara Ezquerro.
Védők: Marta Corredera, Kenti Robles, Samara Ortiz, Babett Peter, Lucía Suárez, Ivana Andrés Sanz, Daiane Limeira Santos.
Középpályások: Auréli Anne Sophie Kaci, Teresa Abelleira, Malena Ortiz, Maite Oroz, Thaisa de Moraes Rosa.
Támadók: Kosovare Asllani, Sofia Jakobsson, Marta Cardona, Lorena Navarro, Chioma Grace Ubogagu, Olga Carmona, Jessica Martínez.

Teljes menetrend