Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-15 16:14 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A Villarreal kemény ellenfél lesz” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2020 JÚL 16 (csütörtök) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-1

A spanyol bajnoki pontvadászat utolsó előtti fordulójában a Real Madrid az ötödik helyezett Villarreal csapatát fogadja holnap este (21:00, Spíler 2) a Di Stéfano stadionban. Zinedine Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata:

„A Villarreal megmutatta, hogy jó focit tud játszani. Kemény ellenfél lesz, egy nagyon erős csapatról van szó. A holnapi lesz valószínűleg az utóbbi idők legnehezebb meccse számunkra. Fantasztikus látni, hogy milyen energia van a csapatunkban minden nap. Motiváltak vagyunk a mindennapi munka során. Nem tudjuk, hogy mit hoz majd a holnap”.

„Egy dolog miatt vagyunk itt, csak a holnapi meccsre gondolunk. Ez motivál minket, és erre készülünk. Holnap kimegyünk majd a pályára, és beleadunk mindent, ahogyan a többi meccsen is. Az ellenfelünk is ugyanezt teszi majd. A holnapi mérkőzésre kell összpontosítanunk, kemény lesz”.

Hazard
„Jobban van, jól érzi magát és velünk van újra. Nem érez semmit azokból a kellemetlenségekből, amiket pár napja érzett, és ez jó jel. Az a fontos, hogy rendben van”.

A csapat nem megy a Cibeles-re ünnepelni
„Holnap meccsünk lesz. Nagy zaj van a csapat körül, és az a fontos, hogy minden energiánkat a holnapi mérkőzésre összpontosítsuk. Mindig sokat fognak beszélni rólunk, de a játékosok és mindenki, aki itt dolgozik, csak a holnapra gondol. Nem vagyunk bajnokok”.

Modric
„Sok hasonlóság van köztünk, de az a legfontosabb, hogy egy játékos hogyan érzi magát. Én 34 éves voltam, mikor abbahagytam a labdarúgást, de Modric biztosan szeretné még folytatni, idén pedig nagyon jó szezonja van. Tudjuk, hogy milyen játékos ő, és élvezzük a jelenlétüket Ramosszal együtt, aki szintén 34 éves”.

Szenvedés a Granada ellen
„A második félidő nem volt olyan jó, mint az első, de végül álltuk a sarat. A csapat az utolsó percig kiállt”.

Ambiciózus csapat
„Mindig tele vagyunk ambícióval, és az érkező játékosok is mindig tudják, hogy mire vállalkoztak és mit jelent ez a klub. Mikor a szünet után visszatértünk dolgozni, a játékosok ki voltak éhezve már, hogy nagyszerű dolgokat csináljanak. Ez az edzéseken is látszik rajtuk”.

Az edző elismerése
„Szerencsés vagyok, hogy ebben a klubban lehetek, és minden napot kiélvezek. Ez motivál és bátorít engem. Nem fog megváltoztatni engem, mint ember, hogy mit mondanak rólam”.

Benzema és az Aranylabda
„Számomra a mi játékosaink a legjobbak. Karim nagyon jól teljesít már évek óta, de mint mindig, az Aranylabdát most is csak egy játékos kaphatja meg, aztán a végeredményt mindenki véleményezheti. Ha azt kérdezitek, hogy megérdemli-e tőlünk valaki, azt felelném, hogy mindenki a csapatban”.

Szurkolók
„Gondolunk rájuk, sokak rossz időszakot éltek át most, és a foci mindig is arról szólt, hogy kicsit elfeledkezzünk a mindennapokról. Azért dolgozunk, hogy elérjünk valamit, és gondolunk a szurkolóinkra, akik nem jöhetnek ki a stadionba nézni a meccseket. Követnek minket, és szeretném ha büszkék lennének az egész keretre. Folytatnunk kell a munkát és meglátjuk, mit érünk el a szezon végén”.

Szezon
„A saját munkámra összpontosítok, és hiszek a csapatomban és az emberekben, akik segítik a munkámat. Vannak hullámvölgyek, de a Nap mindig kisüt a végén. Szerencsésnek tartom magam, hogy itt lehetek, és szeretném még a jövőben is élvezni ezt a helyzetet”.

Bale távozása
„A holnapi meccsre gondolunk, Gareth is csak erre gondol. A keretünk tagja, egységesek vagyunk és ugyanarra összpontosítunk. Gareth, James és a többiek is egy hajóban eveznek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend