Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-17 17:26 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Ez a csapat mindig nyerni akar” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid labdarúgócsapata ma tartott ünnepséget a klub 34. spanyol bajnoki címének tiszteletére. Az eseményen a legjobb formáját idéző Luka Modricon kívül Fede Valverde és Rodrygo is nyilatkozott:

Luka Modric

Kemény edzés
„Nagyon hosszú volt ez a szezon, sok meccset játszottunk és a csapat kiemelkedőt nyújtott ezeken. Megmutattuk, hogy éhesek vagyunk a sikerre. Nem lazsáltunk, és végig nagyon jól dolgoztunk azon, hogy elérjük azt a szintet, amit az edzőnk elvárt tőlünk”.

Élet a karantén után
„Tíz meccsből tízet megnyertünk, most pedig még vár ránk egy utolsó forduló. Szeretnénk győzelemmel zárni a bajnoki szezont. Ez a csapat soha nem elégedett, mindig nyerni akar. Keményen dolgoztam a karantén alatt, és ez a mostani teljesítmény ennek a gyümölcse. Sok jó játékosunk van, akik nagyon magas szinten teljesítenek”.

Következő cél
„Lesz egy kemény meccsünk a Manchester City ellen, ahol meg kell fordítanunk az állást. De a hazai meccsen jól játszottunk ellenük. Szerintem megvan bennünk minden, ami egy jó meccshez és a fordításhoz kell. Pihennünk kell egy kicsit, és jól fel kell majd készülnünk arra az összecsapásra. Nagyon nehéz lesz, de készen állunk rá”.

Fede Valverde

„Mikor ezt a mezt viseled, az elsőtől az utolsó meccsig úgy kell játszanod, mintha egy döntőn lennél. Megvan bennünk a nyerni akarás, és hogy nem akarunk gólt kapni. Csapatként védekezünk, mindannyian egy irányba húzzuk a szekeret, és ez látszik is. Nagyon örültünk annak, hogy újra rajtunk lehet a Real Madrid meze. A karantén kemény volt, hiányoztunk egymásnak nagyon”.

Rodrygo

„Ez egy valóra vált álom. Nagyon nehéz volt a szezon, de az számít csak, hogy hogyan ér véget. Nem számítottam arra, hogy ilyen sok meccsen pályára fogok lépni, mert ez volt az első szezonom. De szerintem jó szezon volt. A családom gratulált nekem, és azt mondták, hogy csak így tovább. Tudják, hogy mindig is az volt az álmom, hogy ebben a csapatban játszhassak. A Szuperkupa megnyerése jó volt, de egy bajnoki cím más. A Real Madrid mindig a győzelmet akarja és soha nem áll le, ezt tudtam már az első napomtól kezdve. Tegnap nyertünk, és máris a következő célon jár a fejünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend