Fejléc kép
Fórumajánló
Pérez: “Zidane isteni ajándék, Ramos élete végéig velünk marad”
2020-07-17 09:55 Daveko realmadrid.com
Pérez: “Zidane isteni ajándék, Ramos élete végéig velünk marad” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Villarreal elleni mérkőzést követően a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez értékelte a klub történetének 34. bajnoki címét.

Spanyol bajnokság - 37. forduló 2020 JÚL 16 (csütörtök) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-1

“Meg akartuk nyerni a bajnokságot, most pedig nagyon elégedettek vagyunk. Minden jól alakult, nagyon boldogok vagyunk. A csapatban lévő erő az első naptól kezdve nyilvánvaló volt. Ez a bajnoki győzelem kemény küzdelem végén született meg, a trófea különleges helyet foglal majd el a Real Madrid történelmében. A játékosok egy hihetetlenül összetartó közösséget formálnak, ahogy azt láthattuk ma, illetve a korábbi mérkőzéseken.”

“A kényszerszünet nagy jelentőséggel bírt a csapat számára. Remek munkát végeztek az edzések terén, majd remek felfogásban és győzelemre éhesen tértek vissza. Három naponta játszottunk mérkőzést, ők pedig elképesztő erőfeszítéseket tettek a siker érdekében. A boldogság pillanataiban szeretnénk megemlékezni a azokról, akik sokat szenvedtek és nehéz időkön mentek át. Lélekben mellettük állunk.”

Sergio Ramos

“Élete végéig velünk lesz. Több számunkra, mint vezető. Nagyszerű csapategységet kovácsolt, hihetetlen vezetői készségekről tett tanúbizonyságot. Személye kulcsszerepet játszott ebben a sikerben, aminek természetesen ő is nagyon örül.”

“Olvastam egy bejegyzést a Twitteren, miszerint Zidane minden 19 mérkőzés után nyer egy trófeát. Mit lehet erre mondani? Ő egy isteni ajándék a számunkra. Remélem, még nagyon sokáig velünk marad. Az emberek tetszésük szerint kritizálhatják őt, mi pedig további trófeákat fogunk nyerni. Zidane a bajnoki siker vezető mérnöke.”

A szurkolók hiánya

“Sok mérkőzést játszottunk szurkolóink nélkül. Habár nem voltak jelen, a játékosok elmondták, érezték a támogatást és a pozitív energiákat. A karantén után nagyszerű sorozatnak lehettünk szemtanúi.”

“A klubokban több a közös, mint ami megkülönbözteti őket. A nagy csapatok megsínylik a szurkolók hiányát. Rendkívül fontos tényezőről van szó, a Real Madrid vagy a Barcelona számára a költségvetés mintegy 20%-át teszik ki a jegyekből befolyó bevételek.”

Teljes menetrend