Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-07-18 14:50 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Benzema megérdemelné a gólkirályi címet” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2020 JÚL 19 (vasárnap) 21:00 Municipal De Butarque 2-2

Utolsó fordulójához érkezett a spanyol labdarúgó bajnokság 2019/2020-as szezonja, Zinedine Zidane pedig megtartotta a torna utolsó idei meccs előtti sajtótájékoztatóját.

„Csak egy meccsünk van hátra a bajnokságban, és tisztelnünk kell a tornát. Tudjuk, hogy holnap meccsünk van, és megpróbálunk majd jól teljesíteni, ahogyan mindig”.

„Bármit is érünk el, az az aktuálisan pályán lévő csapaton múlik. Kemény bajnoki szezon volt az idei, amiben a végsőkig harcoltunk. Most ki kell élveznünk, hogy bajnokok lettünk, és tiszteletet kell mutatnunk a labdarúgás és a bajnokság felé a holnapi meccsen”.

A Leganés edzőjének dicsérete
„Aguirre nagyon tapasztalt edző, és nagy csodálója vagyok, mert sok mindent elért edzőként, sok klubnál dolgozott és mindenhol nagyon jó munkát végzett. Ezt folytatja most a Leganés élén is, én pedig nagyon tisztelem őt”.

Benzema harca a gólkirályi címért
„Természetesen szeretném, ha megnyerné a gólkirályi címet, de ez nem jelent semmit. Nem fogom megosztani veletek, hogy ki fog holnap játszani. Benzema jól teljesített idén, és megérdemelné a Pichichi trófeát. Az utolsó fordulóban fog eldőlni, hogy kié lesz majd végül”.

19 meccsenként trófeát nyert a csapattal
„Nem érzek semmit ezzel kapcsolatban. Pusztán szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek ennél a klubnál, ezekkel a játékosokkal. Élvezem az itt töltött időt. Egy napon eljön majd a vége ennek, ahogyan korábban is megtörtént már, én pedig csak a mindennapi munkára összpontosítok. Senki nem tudja, hogy mit hoz majd a jövő. Szerződésem van a csapattal, és jól érzem magam itt”.

A következő szezon
„Itt vár ránk még a holnapi meccs, és ott lesz még a Bajnokok Ligája is. Részt veszünk még ezekben a versenyekben, és nem fogok a következő szezonról beszélni addig, amíg ez véget nem ér. Lépésről lépésre kell haladnunk”.

A Real Madrid a Leganés otthonában lép pályára vasárnap este 21:00-s kezdéssel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend