Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Ez a döntetlen nem jelent sokat”
2020-07-20 08:52 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Ez a döntetlen nem jelent sokat” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2020 JÚL 19 (vasárnap) 21:00 Municipal De Butarque 2-2

A Leganés elleni döntetlen után Zidane értékelte a záró fordulót és a bajnoki szezont is:

Döntetlen
“Mérgesek lehettek, mert nem hoztuk a tőlünk elvárt szintet, de én az eddig összességében elvégzett munkára fogok emlékezni. Nem nyertünk ma, de nem is kaptunk ki, most pedig ideje pihenni. Csodálatos szezon volt az idei, és ennek örülnünk kell. Ez a döntetlen nem jelent sokat”.

Eltökélten tér vissza a csapat a BL-re
“Ez egy másik meccs volt, most pedig vége van. Az ellenfelünk az életéért játszott ma, mi pedig a saját játékunkat játszottuk. Meg kell köszönnünk a játékosoknak, amit tettek idén. Most négy-öt napot pihenünk, utána pedig már elkezdünk a Bajnokok Ligájára gondolni. Egészen biztos, hogy eltökélten fogunk visszatérni”.

Eljött a pihenés ideje
“Egy nagy trófeát nyertünk ezzel a bajnoksággal. Harmincnyolc meccs van egy szezonban, és nagyszerű dolog megnyerni a serleget. A City ellen az utolsó másodpercig harcolunk majd, ez biztos. De most a pihenésnek van itt az ideje, mert ez a hajrá a bajnokságban sokat kivett a játékosokból”.

A City
“Szükségünk van pár nap relaxálásra. Ki kell kapcsolnunk, és pihennünk kell. A City elleni meccsre majd akkor kezdünk el gondolni, mikor visszatérünk az edzésekhez. Lesz tíz-tizenöt napunk rá. Most ki kell kapcsolnunk”.

Hazard
“Mindannyian igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból, különösen azok, akik a játékosok egészségéért felelnek. Mindent megteszünk azért, hogy ne érezze rosszul magát fizikailag. Mostanában ez volt a jellemző, hogy újra játszani tudott, és remélem, hogy a mostani pihenő után teljes erejével vissza tud térni, hogy játszhasson a Bajnokok Ligájában”.

Jovic
“Fiatal és tehetséges, de kemény szezon volt az idei, sérülésekkel és más egyéb történésekkel. Bíznunk kell benne, jövőre meglátjuk”.

Bale és James
“A helyzet folyamatosan változik. Tudjátok, hogy mi történt Jamesszel, Bale kihagyása pedig egy technikai döntés volt, semmi más”.

Teljes menetrend