2020-07-27 19:20 ___Samy___ managingmadrid.com
Camavinga nem vár a Real Madridra Átigazolási hírek

Egyre több jel mutat arra, hogy Camavinga mégsem a Real Madridban fog kikötni. A játékos már idén nyáron szeretne csapatot váltani, azonban a spanyol gigász a vírus helyzet miatt a kivárásra játszik.

A Stade Rennes középpályásának megszerzéséért mind a Bayern München, mind a PSG nagy erőket mozgósít, hiszen a Real Madriddal ellentétben ők már idén nyáron szeretnék a csapatukban tudni a fiatal játékost.

Florentino Perez és a klub vezetése úgy döntött, hogy idén nyáron nem igazolnak senkit a koronavírus okozta gazdasági helyzet miatt. Az elnök elmondása szerint a klub büdzséjében jelentős mínusz keletkezett, ami megakadályozza új játékos vagy játékosok érkezését.

Camavinga jövője azonban nagyrészt a jelenlegi kenyéradójától függ. Ha sikerül bejutniuk a Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor a középpályás szerződését a Rennes megújítja, ezáltal több fizetést adva neki. Emellett pedig kezdő szerepet kapna a klubfutball legnívósabb kiírásában. Viszont ha ez nem teljesül, akkor Camavinga meghallgatná az érte érkező ajánlatokat, és akár az eladását is kérheti.

A francia játékos egyébként korábban nagyon közel volt a Real Madridhoz, ahová nagyon szívesen igazolt volna, főleg Zidane jelenléte miatt. Mindez a koronavírus kitörése miatt nem jött létre, és a Real Madrid irányt is váltott; csökkentették a játékosok fizetését, és inkább a spórolást választották.

Így ha Camavinga szeretne a Real Madridban játszani, akkor meg kell várnia 2021 nyarát.

Teljes menetrend