2020-07-28 13:25 ___Samy___ marca.com
Odegaard jövője még mindig a levegőben lóg Átigazolási hírek

Még mindig nem tudni, hogy Martin Odegaard a következő idényben is marad-e a Real Sociedadnál vagy visszatér a Real Madridhoz. A játékos már a nyaralást élvezi, a hivatalos bejelentésre így továbbra is várni kell.

Mikor a Real Sociedad és a Real Madrid megegyezett a norvég játékos kölcsönadásáról, akkor a felek egy két éves kölcsönben állapodtak meg. Azonban ennek a hivatalos papírozása úgy néz ki, hogy a kontraktus időtartama egy év, hiszen Spanyolországban nem engedélyezett a két éves kölcsönszerződés.

Így tehát a következő évre szintén írni kell egy újabb szerződést, azonban mivel a norvég középpályás pazar idényt futott, még az is benne van a pakliban, hogy a fővárosi alakulat nem adja őt kölcsön egy újabb évre.

Az elmúlt idényt alapul véve maga a játékos és a jelenlegi klubja is hajlik a közös folytatásra. Odegaard a bajnokság utolsó fordulóit sérülten játszotta végig, ami szintén jól mutatja, hogy magán a játékoson nem múlik a dolog. Szeretett volna segíteni a Sociedadnak bejutni a nemzetközi porondra, mellyel mindkét fél jól járhatott.

Most, hogy a Sociedad ott van az Európa-liga csoportkörében, még érdekesebbé vált a játékos helyzete és jövője.

Teljes menetrend