2020-08-08 11:47 d.gergo realmadrid.com
Varane: “Ezen a szinten nagyon sokba kerülnek a hibák” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 AUG 07 (péntek) 21:00 Etihad Stadium 2-1

A Real Madridnak nem sikerült megfordítania a City elleni első meccs eredményét, és Zidane csapata kettős angol győzelemmel kiesett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Raphael Varane is értékelte a meccset a lefújás után:

“Szerettem volna kiállni és nyilatkozni, mert ez a vereség az én hibám, és ezt be kell látnom. Sajnálom a csapattársaimat, és hogy hiábavaló volt az erőfeszítésük. Vállalom a felelősség rám eső részét a vereségért. Jól dolgoztunk a meccsen, jól fel is készültünk rá. A hibák ezen a szinten nagyon sokba kerülnek, és nincs magyarázatom a hibáimra”.

“Kemény este ez számomra. Nem ragadhatunk le ezen hosszú távon, az ilyesmi megtörténik a fociban. Mindannyian beleadtunk mindent a pályán, és néha az ember hibázik. Ma én is hibáztam, és ezt el kell fogadnom. 1-1-es döntetlennél voltak helyzeteink a továbbjutásra, de végül nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna”.

Kockázat
“Néha a dolgok úgy mennek, ahogy szeretted volna, ma nekem olyan estém volt, amikor a dolgok nem jöttek össze. Ezt el kell fogadnom. Jól éreztem magam a pályán amúgy, és talán túl sok kockázatot vállaltunk már korán, és megfizettük az árát. Nincsen magyarázat. Mindenki tudja, hogy mennyire bosszant engem ez az egész, meg kell birkóznom vele. Erősebben és jobban kell visszatérnem. Kemény este ez számomra, mindig versenyben akarok lenni és ma kikaptunk, én pedig hibákat követtem el a pályán”.

Teljes menetrend