2020-08-31 12:37 d.gergo as.com
Giggs: “Bale bármikor számíthat rám” Nyilatkozatok

Ryan Giggs, a walesi labdarúgó válogatott edzője a sajtónak nyilatkozva beszélt Bale jelenlegi helyzetéről a Real Madridban, valamint saját kapcsolatáról a Real Madrid vezetőedzőjéről.

“Mindig mondtam Bale-nek, hogy ha szeretne beszélni, én örömmel segítek neki. Bale elég tapasztalt és profi ahhoz, hogy kezelni tudja a dolgokat saját maga is, de ha bármikor beszélni szeretne valakivel, én rám számíthat” – áll a spanyol AS beszámolójában, Giggs nyilatkozatából szemezgetve.

Giggs-et kérdezték arról is, hogy beszélt-e valaha Zidane-nal Gareth Bale jövője kapcsán, a kérdést a walesi edző rutinosan hárította: “Nem beszéltem vele, nem vagyok jó a francia és spanyol nyelvben” – mondta Giggs. Mikor erre azt kérdezték vissza, hogy akkor miért nem beszélgetnek egymással angolul, Giggs azt felelte, hogy tapasztalatból tudja, hogy Zidane nem beszéli olyan jól az angol nyelvet, és ezért ő maga csak a távolból követi honfitársa helyzetét Madridban: “Amikor Gareth csatlakozik a válogatott edzőtáborhoz, ugyanúgy fogok vele beszélni, mint bármikor máskor”.

Bale természetesen ott van a walesi válogatott keretében, akikkel szeptember harmadikán és szeptember hatodikán játszhat majd az UEFA Nemzetek Ligájában, előbb Finnország, majd Bulgária ellen.

Teljes menetrend