Fejléc kép
Fórumajánló
Véget ért a pihenés, a csapat mától újra edzésben!
2020-08-31 12:18 d.gergo realmadrid.comas.com
Véget ért a pihenés, a csapat mától újra edzésben! Edzés

Örökkévalóságnak tűnő, a szokásosnál azonban mégis sokkal rövidebb kihagyás után ismét megtelik élettel a Real Madrid edzőközpontja, Zidane és játékosai ugyanis újra edzésbe állnak a mai naptól.

Az AS tájékoztatása szerint a játékosoknak ma reggel 8 órára volt kiírva a gyülekező, és első körben COVID-19 teszteken esnek majd át az edzői stábbal együtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy mindenki egészségesen tért vissza a pihenésből.

Gregory Dupont erőnléti edző iránymutatásával a legtöbb játékos otthon is dolgozott már, többek közt Sergio Ramos, Marco Asensio, Kroos, Marcelo, Benzema, Lucas Vázquez, Casemiro, Rodrygo, Vinicius Jr. és Jovic is bejelentkeztek otthonról edzés közben a közösségi oldalaikon.

A játékosok egy része válogatott keretbe is kapott meghívót, az így érintett játékosok csak később csatlakoznak majd Zidane edzéseihez. A francia szakember a következő játékosokkal már biztosan tud dolgozni a héten: Marcelo, Militao, Nacho, Casemiro, Modric, Valverde, Isco, Benzema, Vinicius, Rodrygo, Odegaard és Lucas Vázquez – számol be a spanyol AS napilap. A válogatott később csatlakozók névsora a következő: Courtois, Hazard, Ramos, Carvajal, Asensio, Reguilón, Lunin, Mendy, Varane, Kroos, Bale és Jovic.

Több játékosnál számíthatunk arra, hogy távoznak a csapattól, ilyen például Mariano, Ceballos, Mayoral, a kölcsönben friss BL-címet ünneplő Odriozola, James és Brahim. A foghíjas mezőnyt Zidane az ifjúsági BL-t megnyerő alakulatból tölti fel, Raúl csapatából az AS beszámolója szerint Luis, Toni Fuidias, Santos, Víctor Chust, Miguel Gutiérrez, Antonio Blanco, Morante, Arribas, Marvin és Latasa csatlakozik a héten a felnőtt csapat edzéseihez, a Castillából pedig Javi Hernández vehet részt az edzéseken.

Teljes menetrend