2020-09-02 08:40 ___Samy___ marca.com
Bale kész tárgyalni a Real Madriddal Átigazolási hírek

A Real Madrid az átigazolási szezon nagy részét már letudta, de azért még mindig maradt pár teendő.

A madridi vezetőég már számos játékos helyzetét megoldotta; Areola visszatért a PSG-be, míg Jesus Vallejo, Achraf Hakimi, Javi Sanchez, Oscar Rodriguez, Reinier Jesus és Takefusa Kubo jövőjére is pont került.

James Rodríguez is minden bizonnyal napokon belül az Everton játékosa lesz, akiért 25 millió eurót várnak. Aztán ott van még Dani Ceballos és Sergio Reguilon, akiknek a jövője szintén nem a Real Madridon múlik.

Azonban maradt még egy név, akiről mindenki tudja, hogy távoznia kellene. Ő Gareth Bale.

Zinedine Zidane továbbra sem változtatta meg az elképzelését a walesi támadót illetően, akinek még két évig érvényes szerződése van a Real Madriddal. Ez a játékosnak 17 millió eurót jelent évente.

Bale csak két mérkőzésen lépett pályára a karantént követően, a Manchester City elleni visszavágóra pedig ő maga kérte, hogy el sem utazzon.

A Real Madridnál még mindig úgy vélik, hogy Gareth a világ legjobbjai közé tartozik, de azzal is tisztában vannak, hogy a motiváció hiánya akadályozza abban, hogy azon a szinten teljesítsen. Ezért a klub arra törekszik, hogy megoldást találjon.

Jonathan Barnett, Bale ügynöke, tárgyalásokat folytat a Real Madrid vezetőségével ügyfele jövőjével kapcsolatban. A találkozók alkalmával a klub szeretné megtudni, hogy a játékos képes-e változtatni a hozzáállásán, vagy új csapatot keressenek neki. Barnett nemrég tett kijelentése miatt azonban vajmi kevés esély van arra, hogy ezek a találkozók eredményre vezessenek.

A valóság az, hogy a Real Madrid nem kapott idén nyáron semmilyen ajánlatot Gareth Bale-ért. Azonban a vezetőség arra számít, hogy a következő hetekben változás lesz ez ügyben, hiszen más csapatok vezetői is most térnek vissza a nyári pihenést követően.

Teljes menetrend