2020-09-03 11:25 ___Samy___
Bale: “Megpróbáltam elhagyni a Real Madridot, de nagyon megnehezítik a dolgot” Átigazolási hírekNyilatkozatok

A Real Madrid walesi támadója a Sky Sports-nak mesélt a jelenlegi helyzetéről a spanyol fővárosban.

Míg a spanyol sajtó többnyire arról cikkezett, hogy Bale nem hajlandó távozni, addig maga a játékos azt állítja, hogy ő már megpróbált távozni, de a Real Madrid nem engedte.

“Ha ezek a lehetőségek felmerülnek (a Premier League csapatainak érdeklődése), akkor biztosan megfontolnám. Meglátjuk mi történik. Még sok idő van hátra az átigazolási szezonból. Az idő majd eldönti mi történik, de ennek főként az az oka, hogy a sorsom a Real Madrid kezében van.”

Gareth egészen odáig ment a nyilatkozat során, hogy kijelentette, a klub miatt nem tudott távozni korábban.

“Tavaly megpróbáltam távozni, de az utolsó pillanatban mindent blokkoltak. Ez egy olyan projekt volt, amiért izgatott voltam, de nem valósult meg. Voltak más esetek is, mikor megpróbáltuk a távozást, de a klub nem engedte, vagy tettek valamit ennek érdekében. Ez a klubnak köszönhető. Futballozni akarok, még mindig motivált vagyok a futball iránt, és azt hiszem ez már csak a klubon áll. Mindent ők irányítanak. Van egy szerződésem és én csak annyit tehetek, hogy folytatom tovább és remélhetőleg történik valami.”

Ezt követően pedig azzal zárta az interjút, hogy továbbra is motivált és sikerre éhes.

“Még mindig csak 31 éves vagyok, remek formában érzem magam és még sok van bennem. Meglátjuk mi történik. A klubtól függ minden és őszintén szólva nem könnyítik meg a dolgom.”

Bale sorai egy kicsit megváltoztatják a dolgok állását, de mindenesetre érdekes lenne tudni, hogy tényleg a Real Madrid vétózta meg eddig a távozását, vagy egyszerűen senki nem volt hajlandó fizetni érte.

Teljes menetrend