Fejléc kép
Fórumajánló
Kroos: “Messi távozása a Barcelonából rossz lenne a LaLiga számára”
2020-09-03 11:02 ___Samy___ as.com
Kroos: “Messi távozása a Barcelonából rossz lenne a LaLiga számára” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

A Barcelona harcol Messi maradásáért, és Kroos szerint nem lenne jó a liga számára, ha távozna a Manchester Cityhez.

Messi múlthéten megrázta egész Barcelonát, mikor a távozását kérte a vezetőségtől. Abból a csapatból készül távozni, ahol 12 éves kora óta játszott. Most 33 éves és ha minden igaz, a szerződése lehetővé teszi a számára, hogy az idény végén ingyen távozzon. Azonban ez a dátum állítólag már június elején lejárt. Messi és képviselete pedig abban bízik, hogy a koronavírus miatt kitolt szezon miatt mégis lehetséges a válás.

A LaLiga kiállt a Barcelona vezetősége mellett, ami természetesen nem csökkentette a pletykák számát, mely szerint Manchester felé veszi az irányt. Messi édesapja, aki ugyanakkor az ügynöke is, tegnap elmondta, hogy fia maradása a Barcelonában nagyon nehéz lenne.

“Messi egy olyan játékos, aki a világ bármely klubja számára érdekes lenne”, mondta Kroos a válogatott sajtótájékoztatóján. “A távozása rossz lenne a liga és a Barcelona számára. Számomra, mint Real Madrid játékos, természetesen mást jelentene. Viszont még ha Messi távozik is, nem jelenti automatikusan azt, hogy mi a Real Madridnál megnyerünk mindent.”

Teljes menetrend