Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-03 09:52 ___Samy___ marca.com
Ramos: „Messi kiérdemelte, hogy döntsön a jövőjéről, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálja” Nemzeti válogatott

Sergio Ramos a válogatott edzőtáborában adott interjút a sajtó munkatársainak, és természetesen szóba került a rivális csapat kapitányának a sorsa is.

Ramos nem biztos abban, hogy Messi a megfelelő módon viselkedik a Barcelonával szemben. Az argentin játékos a katalán vezetőség tudtára adta, hogy távozni szeretne, és a visszautasította az előszezonban való részvételt is.

„Ez egy olyan téma, amit félre kell tennünk. Kiérdemelte, hogy döntsön a jövőjéről, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálja.”

„A spanyol futball, a Barcelona és mi is azt szeretnénk, hogy maradjon. Leo a spanyol bajnokságot, a Barcelonát és a Clásicókat is jobbá teszi. Mindig jó érzés legyőzni a legjobbat, és ő a világ egyik legjobbja.”

A kapitány aztán beszélt a Nemzetek Ligája meccsekről, amiket Németország és Ukrajna ellen fognak játszani.

„Ez egy új lehetőség, hogy képviseld a hazádat, ami jó érzéssel tölt el. A szezon hosszú, így az idősebbek is lehetőséget kapnak. Minden mérkőzésen próbálok a legmagasabb szinten játszani, és ezt a láthatatlan munkát végzem el, hogy végigjussak az idényen. Minden alkalom egy kiváltság a számomra.”

Luis Enrique számos új nevet hívott be a keretbe frissítés gyanánt ebben a hónapban.

„Végül is minél többet tudunk meg egymásról, annál jobb. A történelem legjobb válogatottjában 2006-tól szerepelhetek, korábban fix csapatként mi voltunk a legjobbak. Azonban most más a helyzet.”

„A fiatal és idős játékosok egyvelege mindig is jelen volt. Ugyanolyan éhesek vagyunk valamilyen fontos dolog elérésére és az ideális úton haladunk.”

Ramos aztán kitért a Real Madriddal való szerződés hosszabbításra, amiben még mindig nem született hivatalos bejelentés.

„Ez egy olyan téma, amihez még nem nyúltunk hozzá, de nincs miért aggódni. Jelenleg csakis a klubomra koncentrálok.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend