Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-04 10:34 ___Samy___ as.com
Ramón Calderon: „A Real Madrid egy 100 millió eurós ajánlatot utasított vissza Bale-ért” Átigazolási hírek

A Real Madrid korábi elnöke, Ramón Calderon szerint a Real Madrid a tavaly nyári átigazolási szezon utolsó napján nem fogadta el egy angol csapat 100 millió eurós ajánlatát Gareth Bale-ért.

Bale nemrég a válogatottnál készített interjúja során gyakorlatilag a jelenlegi klubját okolta amiatt, hogy nem tud eligazolni. A walesi támadó tavaly júliusban már fél lábbal a kínai bajnokságban volt, mikor a Real Madrid közbelépett.

Ezt követően Calderon szerint befutott még egy 100 millió eurós ajánlat egy általa meg nem nevezett angol klubtól, de a vezetőség ezt az ajánlatot sem fogadta el.

„Tudom, hogy a tavalyi átigazolási időszak utolsó napján volt egy ajánlat a Premier League-ből. 100 millió eurót kínáltak, a Real Madrid pedig visszautasította ezt az ajánlatot, mert azt hitték, hogy Bale meghatározó játékosuk lesz.”

Majd természetesen azt is megkérték a korábbi elnöktől, hogy nevezze meg azt az angol csapatot, ahonnan ez az ajánlat érkezett, azonban ezt már nem mondta el: „Nem mondhatom el, hiába tudom a klub nevét.”

„Szerintem végül egy nézeteltérés alakult ki, mivel a Real Madrid nem adta el a játékost. Ők azt hitték, hogy egy olyan labdarúgóról van szó, akinek a kezdő tizenegyben veszik hasznát.”

„De úgy gondolom, hogy a játékos sem távozni, sem a fizetéséből nem szeretne engedni. Tisztában vagyok azzal, hogy magas a fizetése, de a klub döntött úgy, hogy megemeli azt 2016-ban. Nehéz bármelyik csapatnak kifizetni ezt az összeget, különösen a mai futball helyzetének ismeretében.”

Bale a 2019/2020-as idényben csak 20 tétmeccsen szerepelt, és a Manchester City elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára el sem utazott. A játékosnak még két évig szerződése van a Real Madriddal, de Calderon szerint a klub fel is bonthatja ezt, ha a helyzet nem javul.

„Szerintem az ügynöke tegnap itt volt, hogy létrehozzon egy üzletet, de nem látom, hogy valamelyik klub megadná a fizetését. Főleg ha még a Real Madrid pénzt is kér érte, akkor teljességgel lehetetlen.”

„Szerintem a klubnak most már ingyen el kellene engednie – ez lehetne a megoldás. Nem hiszem, hogy van olyan klub, amelyik éves szinten kifizetne 40 millió eurót egy olyan játékosért, aki már 31 éves, és két éve nem játszik rendszeresen.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend