Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-04 11:03 ___Samy___ as.com
Reguilón a Manchester United célkeresztjében Átigazolási hírek

Mendy és Marcelo Zidane választásai a védelem bal oldalára, Sergio Reguilónnak így nincs helye a csapatban. Emiatt pedig a játékos nyitott a váltásra.

Sergio Reguilón jövője a Real Madrid felnőtt csapatában még odébb van. Ezt a döntést Zidane hozta meg, akit nem teljesen győzött meg a saját nevelésű játékos – még annak ellenére sem, hogy pazarul szerepelt az elmúlt idényben a Sevillával. Európa Ligát nyertek és kulcsszerepet játszott a Sevilla BL indulásában. Azonban ami Zizout illeti, Mendy és Marcelo az első számú választása a balbekk posztra, így Reguilónnak nincs hely a keretben.

Ezt az alkalmat a Manchester United ki is használná, akik szeretnék megerősíteni a védelmük bal oldalát. Jelenleg ezen a poszton Luke Shaw és a saját nevelésű Brandon Williams kapnak szerepet. Ez Sergiónak egy nagyon csábító ajánlat, hiszen könnyen a kezdőcsapatba verekedhetné magát. Ráadásul a manchesteri csapat ismét érdekelt a Bajnokok Ligájában, ami sokat jelentene a fejlődése szempontjából. Ez sokat segíthetne neki a későbbi visszatérésében, ami nem titkolt vágya.

Míg a vezetőség tagjai ezt a véleményt osztják, Zidane másképp gondolja. Ezért a Real Madridnál nem zárják ki egy olyan üzlet létrejöttét, mint amilyen annak idején Alvaro Moratának volt a Juventusnál. Egy 25-30 millió eurós üzlet, amibe belefoglalnak egy visszavásárlási opciót is.

Andrea Pirlo Juventusa szintén ott van a kérők között, akárcsak a Tottenham vagy a Napoli. Viszont akik a legnagyobb érdeklődést mutatják a játékos irányában az a Sevilla és a Manchester United. Az angolok némi előnyben vannak, hiszen egy hosszú távú szerződést kínálnak a játékosnak, míg a Sevilla ismét csak kölcsön szeretné őt venni, vásárlási opció nélkül.

Reguilón reméli minél hamarabb megoldódik a helyzete, hiszen a válogatott szünet után már a Real Madriddal kellene edzenie. Ő pedig csak egyet szeretne: „Csak azt akarom, hogy játszhassak és fejlődjek játékosként. Csupán ennyit kérek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend