Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-14 10:14 ___Samy___ as.com
Mbappé közölte a PSG-vel, hogy jövő nyáron távozik Átigazolási hírek

A ‘The Times’ szerint a fiatal francia támadó már közölte a párizsi klub vezetőségével, hogy jövő nyáron elhagyja a klubot.

Mbappé azzal indokolta a fenti kijelentését, hogy szeretné magát kipróbálni egy komolyabb bajnokságban is, így természetesen a LaLiga vagy a Premier League jöhet szóba.

A 21 éves játékos korábban csodálatát fejezte ki a Liverpool és Jürgen Klopp stílusát illetően, de ugyanakkor megemlítette gyerekkori példaképét, Zinedine Zidane-t és a Real Madridot is. Jelenleg ez a két klub a legesélyesebb Mbappé megszerzésére.

A világbajnok támadó 2017-ben csatlakozott a PSG-hez az AS Monaco csapatából, először csak kölcsönben, majd a kötelező vételi opcióval élt a párizsi csapat. 180 millió eurót raktak le érte az asztalra, ami a második legnagyobb összeg egy futballjátékosért, és a legtöbb, amit egy tinédzserért fizettek. Őt csak Neymar előzi meg a 222 millió eurós vételi összegével, akit a PSG ugyanabban az évben igazolt le, mint Mbappét.

Mbappé Párizst választotta annak ellenére, hogy olyan kérői voltak, mint a Real Madrid vagy a Manchester City, és 5 évre írt alá. Most, három évvel később úgy döntött, hogy új kihívásokra van szüksége, és a távozás időzítése tökéletesen egybevág a Real Madrid terveivel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend