Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-21 11:11 e.gergo realmadrid.com
Odegaard: „Különleges meccs volt ez számomra” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 2. forduló 2020 SZEP 20 (vasárnap) 21:00 Estadio Municipal de Anoeta 0-0

A Sociedad elleni döntetlen után Martin Odegaard és Thibaut Courtois is nyilatkozott.

Martin Odegaard

„Jó érzés volt pályára lépni a csapattal, de nem sikerült megszereznünk a győzelmet, szóval nem vagyok boldog. Jól éreztem magam, egy hullámhosszon vagyok a csapattársaimmal, de minden kezdet nehéz. Csodálatos játékosokkal vagyok körülvéve, ami megkönnyíti a dolgomat”.

„Különleges meccs volt ez számomra, barátok és jó emberek ellen játszottam. Zidane azt akarja, hogy segítsem a csapatot azzal, hogy helyzeteket alakítok ki, gólokat lövök és a támadások során a vonalak között mozogjak”.

Thibaut Courtois

„Nem volt sok helyzete a Sociedadnak, attól a kettőtől eltekintve, amikor egyszer védenem kellett, és egyszer mellé ment a lövésük. Nekünk sem volt sok helyzetünk, az utolsó passzok nem értek el a címzettekhez. Okoztunk fejfájást, de nem sikerült gólra váltanunk a helyzeteinket”.

„Úgy érezzük, hogy erőnléti szempontból jók vagyunk, de a Real Sociedad régebb óta van edzésben, mint mi. Jó tempóban játszottunk, és csináltunk pár jó dolgot, különösen az első félidőben. A szünet után szenvedtünk kicsit, de az utolsó 25 perc kivételével jól teljesítettünk”.

Kapott gól nélkül
„Ha nem sikerül sok gólt szereznünk, szervezettnek kell maradnunk és nem szabad gólt kapnunk. Csodálatos adottságú játékosaink vannak, mint például Karim, aki remek befejező. Mindig vannak helyzeteink, de fontos, hogy ne kapjunk gólt a meccseken. A karantén után nagyon sok meccsünket nyertük 1-0 arányban tavaly, és arra kell törekednünk, hogy a győzelmeket továbbra is meg tudjuk szerezni. Semmi kétségem, hogy benne van a csapatban a gólszerzés, idővel jönni fognak a gólok”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend