Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-26 09:22 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A legjobb keret áll a rendelkezésemre, megbízok a játékosaimban” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 3. forduló 2020 SZEP 26 (szombat) 21:00 Estadio Benito Villamarín 2-3

A Real Madrid ma este már a spanyol bajnokság harmadik fordulójában lép pályára, a helyszín a Betis otthona lesz, a kezdő sípszó pedig este kilenckor hangzik majd fel. Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata:

Mindig van hova fejlődni
„Tudjuk, hogy egy jó csapattal állunk majd szemben, akik nagyszerűen kezdték a bajnokságot. De ez nem változtat semmin, szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, mint az előző meccsünkön, javítva azokon a dolgokon, amikben fejlődnünk kell. Mindig van hova javulni, de az a fontos hogy csak a holnapi mérkőzésre összpontosítsunk, és jól játsszunk majd.”

A Betis új edzője
„A Betis kerete nagyjából ugyanaz, mint tavaly volt, de az edzőjük más lett. Pellegrini tapasztalt szakember, és tudjuk jól, hogy mit tud nyújtani a csapatának. Jól dolgozik velük, és a Betisben mindig is minőségi játékosok játszottak. Szerintem az edző tapasztalatával a Betis jó lesz idén, és holnap is biztosan jók lesznek ellenünk”.

Casemiro kihagyása legutóbb
„A meccs előtt látni fogjátok majd a kezdőcsapatot, és lesznek emberek, akik kimaradnak majd, aztán azt fogjátok mondani nekem, hogy azoknak a játékosoknak játszaniuk kellett volna. Sok meccsünk lesz, és lesznek játékosok akik többet lesznek a pályán, mint mások, de ilyen az élet egy csapatban. Ez nem fog változni. Az egész keret fontos nekem, érzem, hogy mindenki képes adni valamit a csapatnak. Arra dedikálom az időmet, hogy jól felkészítsem őket, aztán pedig választanom kell közülük, és ezt is teszem meccsről-meccsre.”

Hazard, Asensio, Lucas Vázquez
„Még csak nemrég csatlakoztak újra a csapathoz, nem vettek részt sok edzésen még. Ott lehetnek talán a keretben, mert az a fontos, hogy erőnléti szempontból jó formában vannak. Szerdán újabb meccsünk lesz majd, aztán hétvégén megint játszani fogunk. Sok mérkőzésünk van, és meglátjuk majd, hogy milyen csapattal állunk ki ezeken.”

„Hazard jól van a legutóbbi sérülése után. Annyi van csak, hogy a csapattal csak néhányszor edzett együtt, és lassan kell haladnunk. Hazard is a csapattal lesz, de ahogyan korábban is mondtam, a játékos is száz százalékos állapotban szeretne visszatérni.”

Odegaard
„Ő egy másfajta játékos, képes kicsit feljebb játszani a pályán, de más posztokon is megállja a helyét, kaphat más szerepet. Nagy távolságokat fed le a meccseken, nagyon jó erőnléte van, és jó volt az első meccse is a múltkor. Mindenkinek lesz szerepe a szezon során, nagyon sok meccset játszunk majd, és ezek gyorsan is fogják követni egymást. Kezdődik majd a Bajnokok Ligája is, nincs megállás és mindenkinek készen kell állnia.”

„Azt elmondhatom, hogy az előző szezonban hatékonyak voltunk, és megnyertük a spanyol bajnokságot. Jöttek a gólok, de voltak olyan időszakok is, amikor nem voltunk annyira pontosak. Keményen kell dolgoznunk, nekem pedig edzőként az a dolgom, hogy megtaláljam mindenkinél az utat, hogy hatékonyabb játékossá váljon. Lesznek meccseink, amiken sok gólt szerzünk majd, és lesznek olyanok is, amikor nem. Meg kell találnunk az egyensúlyt a kettő között.”

Jovic és Benzema együtt a pályán
„Játszhatnak együtt. Sok meccsünk lesz, és sok lehetőségünk arra, hogy más-más rendszerben lépjünk pályára. Minden mérkőzés és minden ellenfél más. Nem voltam soha ellene, hogy együtt is a pályán lehessenek. Soha nem mondtam ilyet, bármi megtörténhet.”

A keret
„Bármi megtörténhet október negyedikéig. Boldog vagyok a rendelkezésemre álló kerettel. Ez a legjobb keret, teljes mértékben megbízom a játékosaimban, és keményen fogunk dolgozni azért, hogy jó formában legyünk. Ha rendesen fel vagyunk készülve, akkor versenyben lehetünk és nyerhetünk, és ez is a célunk”.

Bale nyilatkozata
„Nem fogok reagálni arra, amit Gareth mondott. Minden jót kívánunk neki, és ennyi. A saját dolgainkkal vagyunk itt elfoglalva”.

Távozó játékosok
„Csak a saját keretemről beszélek, amiben vannak játékosok, akik kevesebb lehetőséget fognak kapni. Ez a munkám. James, Bale, Reguilón és Achraf szerintem bizonyítottak már itt is és más csapatokban is”.

A Barcelona helyzete
„Nem tudom pontosan, hogy mi zajlik náluk. Minden klubnak megvannak a maga nehézségei. Ami a sport oldalát illeti, a Barcelona ott lesz és harcolni fog mindenért, efelől semmi kétségem nincsen”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend