Fejléc kép
Fórumajánló
Az AS Roma optimista Mayoral megszerzését illetően
2020-09-29 09:14 ___Samy___ marca.com
Az AS Roma optimista Mayoral megszerzését illetően Átigazolási hírek

Borja Mayoral lejátszotta az első perceit ebben az idényben a Betis ellen, de lehet ezek voltak számára az utolsók is a Real Madrid mezében.

Az AS Roma 3 millió eurót ajánlott a saját nevelésű játékos kölcsönszerződéséért, és 9 millió eurós opciójuk lesz az idény végén a végleges megvásárlásra.

Az, hogy ez teljesüljön, a 23 éves játékos először egy új szerződést fog aláírni a Real Madriddal, hiszen a jelenlegi kontraktusa 2021. júniusában lejár. Ezt követően pedig Olaszország felé veszi az irányt, hogy véglegesítsék a kölcsönszerződését.

Ezt a lépést Davide Lippi, a legendás edző, Marcello Lippi fia hajtja végre, és ha minden igaz, ez a találkozó már a tegnapi napon meg is történt. Mayoral ma érkezhet meg Rómába, hogy aláírja a szerződését.

Mayoral volt az egyik olyan játékos, akinek a távozását gyakorlatilag már az átigazolási szezon elején várta mindenki, azonban ez a dolog addig csúszott, míg végül a Real Betis ellen cserként állt be. Volt arról is szó, hogy marad a klubnál Luka Jovic és Mariano Díaz helyzetétől függően. Míg az előbbi két játékosra várt, folyamatosan kapott megkereséseket, de várni kellett arra, míg az egyik végül megvalósul. Most pedig úgy tűnik, hogy az AS Roma lesz a befutó.

Hacsak nem lesz valami nagy szenzáció az átigazolási időszak utolsó napjaiban, Mayoral távozásával a Real Madrid elvégezte a dolgát; 24 fős keretet alakítottak ki. Összesen 15 játékost engedtek el végleg vagy kölcsönben idén nyáron:

Javi Sanchez, Achraf Hakimi, Jorge de Frutos, Dani Gomez, Oscar Rodriguez, Take Kubo, Reinier Jesus, James Rodriguez, Gareth Bale, Miguel Baeza, Sergio Reguilon, Jesus Vallejo, Dani Ceballos, Brahim Diaz és úgy tűnik, hogy Mayoral. Az ő távozásuk több, mint 100 millió eurós bevételt jelent a Real Madrid számára.

Teljes menetrend