Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-09-30 09:37 ___Samy___ as.com
A Manchester United érdeklődik Jovic iránt Átigazolási hírek

A manchesteri csapat szeretné megerősíteni a támadósorát, így szeretnék kölcsön venni Luka Jovicot a Real Madridtól. A másik opciójuk Edinson Cavani.

Úgy néz ki, hogy Luka Jovic az elkövetkezendő egy héten belül el fogja hagyni a Real Madridot. Maga Zidane is úgy fogalmazott a tegnapi sajtótájékoztatóján, hogy október 5-ig még bármi megtörténhet. Az AS értesülései szerint a szerb csatárnak már van három olasz kérője is – az AS Roma, az AC Milan és az Inter.

Ugyanakkor most már a Manchester United is érdeklődik iránta, mivel Solksjaer szeretne egy újabb csatárt Martial és Rashford mellé a csapatba. A Real Madrid vezetősége és maga a játékos is úgy véli, hogy az lesz a legjobb csapat a számára, amely garantálni tudja a megfelelő mennyiségű játékidőt.

Az AS ugyanakkor azt is megemlíti, hogy a Manchester United B opciója Edinson Cavani. A játékos ügynöke, aki egyben a testvére is, Walter Guglielmone már tárgyal az MU vezetőségével, azonban gondot okozhat a magas fizetése. Többek között ezért nem is kötött ki az Atletico Madridnál idén januárban.

Jovic ezzel szemben egy sokkal fiatalabb játékos, kevesebb fizetési igénnyel, így olcsóbb lenne, mint Cavani. Solksjaer és a stábja szerint is ő lenne a megfelelő ember Rashford és Martial mellé.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend