Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-10-05 09:15 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A pozitívumokat visszük haza a meccsből” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 5. forduló 2020 OKT 04 (vasárnap) 16:00 Estadi Ciutat de València 0-2

A Levante ellen megszerzett győzelem után Zidane így értékelte a vasárnap délutáni mérkőzés eseményeit:

„Az első félidőt nagyon jól kezdtük, és a másodikban az első 10-15 percet is. A második játékrészben volt két vagy három helyzetünk is. Szerettünk volna nyomást gyakorolni az ellenfélre, és két-három alkalommal ki tudtak jönni ebből a nyomásból. Büszkének és boldognak kell lennünk a srácok teljesítménye miatt”.

„Még csak most kezdődött a bajnokság, volt négy meccsünk, ebből hármat megnyertünk, egy pedig döntetlen lett. Szerettem volna, ha most a második gól már meglett volna az első félidőben, vagy a második félidő elején. Egy góllal meg tudod változtatni a meccset”.

Az ellenfél
„Más-más csapatok ellen játszunk, akik mind jó formában lehetnek, ilyen a foci. A végén nem sikerült a saját akaratunk szerint játszani végig a meccset, ilyenkor pedig oda kell tennünk magunkat a győzelemért. Voltak jó pillanatai az ellenfelünknek, nekik is volt két vagy három helyzetük az első félidőben, ez normális egy meccs során”.

Támadás és védekezés
„Nem aggódom a kevés lőtt gól miatt. Még csak most kezdődött el a szezon, és sok mindent tudunk javítani. Ha nem játszunk jól, akkor az a fontos, hogy jöjjenek a pontok, és ma sikerült ezt elérnünk. Courtois a csapat tagja, és természetesen voltak védései. Minden kapus szeretné megmenteni a csapatát. Voltak helyzeteink, ami jó dolog, és ezen az úton kell folytatnunk. Igyekszünk majd kicsit jobban védeni a kapusunkat is”.

Vinicius Jr.
„Gólt lőtt ma, mi többet kérhetnék még tőle? Igyekszik, keményen dolgozik és fejlődik. Örülnünk kell ennek. Nem fogok hibákról beszélni, csak a pozitívumokról, és a góljáról, ami egy szép találat volt”.

Kapott gól nélkül
„Igaz, hogy a Levante kialakított pár helyzetet, de nem aggódok emiatt. Tudjuk, hogy képesek vagyunk kevesebb gólt kapni, és erre is fogunk törekedni. A pozitívumokat visszük haza a meccsből, megvan a három pont, idegenben 2-0-ra nyertünk, és kapott gól nélkül zártuk az összecsapást. Örülnünk kel ezeknek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend