Fejléc kép
Fórumajánló
Fede Valverde nem eladó
2020-10-12 10:15 ___Samy___ marca.com
Fede Valverde nem eladó Átigazolási hírek

A Bayern München nemrég emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeát, ennek ellenére szinte azonnal erősítette volna a keretét. Fede Valverdét szerették volna megszerezni, de a Real Madrid vezetősége közöltek a bajorokkal, hogy nem eladó.

Thiago Alcantara távozása a Bayern Münchenből már-már borítékolható volt, hiszen már csak egy év volt hátra a szerződéséből. Őt követte még kilenc játékos a kijárat felé vezető úton, így a németeknek egyértelműen erősítésre volt szüksége. Emiatt érkezett a klubhoz például Bouna Sarr, Tanguy Nianzou, Douglas Costa vagy Marc Roca.

A Bayern fő célja az volt, hogy a középpályát felturbózzák, és bár megszerezték Marc Rocát, a fő célpontjuk Fede Valverde volt. Olyan játékost kerestek elsősorban, aki fizikálisan kellően erős és bejátssza az egész pályát. Valverde pedig tökéletes lett volna erre a feladatra és illett volna a Bayern futballjához.

A gond csak az volt, hogy maga a játékos nem szeretett volna távozni és a klub sem volt hajlandó semmilyen ajánlatot meghallgatni érte. Mivel a két klub kapcsolata nagyon jó, ezért a Bayern vezetősége nem is próbált meg erőszakoskodni az átigazolást illetően.

Valverde boldog Madridban, ahol tavaly újították meg a szerződését. Bár talán a Bayern München számára tökéletes igazolás lett volna, úgy néz ki a játékos jövője a spanyol fővárosban van.

Teljes menetrend