Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-10-12 10:52 ___Samy___ marca.com
Pogba: „Egy álom lenne a Real Madridban játszani” Átigazolási hírekNyilatkozatok

A Manchester United középpályása, Paul Pogba nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egyszer a Real Madridban futballozzon.

A francia játékos gyakorlatilag kijelentette, hogy egy beteljesült álom lenne, ha a Real Madridban játszana; akárcsak más játékosoknak.

„Sok dolgot beszéltek Zidane érdeklődésével kapcsolatosan. Mit mondhatnék? Természetesen minden játékos szeretne a Real Madridban játszani. Egyértelműen egy álom lenne a számomra, miért is ne csatlakoznék egy nap?”

„Azonban ahogy már mondtam korábban, a Manchester Unitednél vagyok és imádom a klubom. Minden bele fogok adni, hogy jól érezzem itt magam és, hogy a klub visszakerüljön oda, ahová való.”

Pogba, aki nem tudta visszaszerezni korábbi formáját a sérüléseinek köszönhetően, elmondta, hogy még nem voltak egyeztetések a szerződésének meghosszabbításáról.

„Sokat pletykáltak erről, de én nem mondtam ezzel kapcsolatban semmit. Leginkább a játékra és a visszatérésemre koncentrálok. Nem beszéltem Ed Woodwarddal. Nem beszéltünk a hosszabbításról. Most itt vagyok, és csak a legjobb formám visszaszerzésére gondolok.”

„Úgy vélem, hogy eljön majd az idő, mikor a klub leül beszélni velem és talán ajánlani fognak valamit nekem, vagy sem. Jelenleg nincs semmi és nem beszélhetek olyan dologról, amit még én magam sem tudok. Most leginkább magammal foglalkozok, hogy ismét élvezzem a játékot.”

Mindezek mellett elismerte, hogy van valami Zinedine Zidane aurájában, ami vonzó a számára. „Az övék a világ egyik legnagyobb klubja.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend