Fejléc kép
Fórumajánló
Kanté is a Real Madrid kívánságlistájára került
2020-10-14 09:46 ___Samy___ marca.com
Kanté is a Real Madrid kívánságlistájára került Átigazolási hírek

A francia válogatott keret tele van olyan játékosokkal, akik sok beszédtémát szolgáltatnak a sajtónak. Természetesen Kylian Mbappé áll a középpontban, de Paul Pogba, Eduardo Camavinga és Antoine Griezmann jövője sem biztos a jelenlegi csapatánál.

Ehhez a listához csatlakozott nemrég N’Golo Kanté is a Chelsea eseménydús nyarát követően. A La Parisien szerint a francia középpályás kikerült Lampard terveiből, miután a játékost nem engedte el a nyáron egy közeli barátjának az esküvőjére. Aztán ott voltak még a sérülései, míg a koronavírus okozta karantén miatt az edzéseken sem tudott érdemben részt venni.

A fent említett forrás szerint ezért a 29 éves Kanté most a távozás lehetőségét fontolgatja a közeljövőben és a játékos elsődleges célpontja a Real Madrid. A beszámolók szerint mindig is arról álmodott, hogy a madridi csapatban játsszon. Azonban Antonio Conte, akivel korábban már dolgozott együtt, szintén megpróbálja őt a csapatába csábítani.

Mindazonáltal Zidane is és a Real Madrid is szerette volna őt már leigazolni korábban, azonban az ára miatt sosem kötött ki Madridban. A játékos szerződése 2023-ban jár le, de a koronavírus miatt talán most jutányosabb áron lehet hozzájutni. A probléma csak az, hogy Kanté már 29 éves., és mostanában a Real Madrid nem nagyon igazol ilyen korú játékosokat.

Helyette inkább Eduardo Camavinga a fő célpont Perezéknek, akinek az ára tovább növekedhet a jelenlegi teljesítménye miatt. Aztán még ott van Paul Pogba is, aki a napokban elismerte, hogy szívesen futballozna a Real Madrid színeiben.

A játékstílust figyelembe véve, talán Kanté áll ahhoz a legközelebb, amit Casemiro képvisel. Viszont ha azt is számításba vesszük, hogy a Zidane-ék idén nem igazoltak senkit, akkor minden bizonnyal Camavinga áll továbbra is az első helyen.

Teljes menetrend