2020-10-18 13:07 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Az első félidőben elajándékoztuk a meccset” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2020 OKT 17 (szombat) 18:30 Estadio Alfredo Di Stéfano 0-1

A Real Madrid brazil középpályása, Casemiro is értékelte az este történéseit a Cádiz elleni mérkőzés lefújását követően.

“Keményen dolgoztunk és harcoltunk, de a Cádiz jobban játszott nálunk az első félidőben. A második félidőben nyomást gyakoroltunk rájuk, és jobban irányítottuk már a meccset, de minőségi csapat ellen játszottunk, és az első játékrészben odaajándékoztuk nekik a meccset”.

“A hibáinkra oda kell figyelnünk, de az első félidőben nem volt elég jó a hozzáállásunk, és emiatt három pontot vesztettünk egy nagyon szervezett csapat ellen, akik pontosan tudták, hogy mit kell tenniük a pályán. El kell most felejtenünk ezt a meccset, mert a következő mérkőzésünk már a Bajnokok Ligájában lesz. Hosszú és nehéz hét vár ránk, fontos számunkra hogy jól tudjuk kezdeni”.

Elveszett a védelem stabilitása?
“Nem, nem hinném. Mindig van hova fejlődni, de a második félidőben nem volt kapura lövése a Cádiznak. Folytatnunk kell a munkát, fejlődnünk kell támadásban és védekezésben egyaránt, és tanulnunk kell a hibáinkból, hogy ne kövessük el őket újra. Még van idő javítani a dolgokon, az öltözőben egységet alkotunk, és minél nagyobb az egység, annál nagyobb az esélyünk is arra, hogy elérhessük a céljainkat”.

Bajnokok Ligája és El Clásico
“Minden meccs egy külön történet, igyekszünk meccsről-meccsre haladni, és nem előre szaladni fejben. Most a Bajnokok Ligája lesz a következő állomás egy nagyon kemény ellenféllel szemben. El kell felejtenünk a vereséget és ki kell javítanunk a hibáinkat. A Cádiz már a múlt, a Shakhtarra kell összpontosítanunk”.

Teljes menetrend