Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “A meccs végéig harcoltunk, és ezt az utat kell követnünk”
2020-10-28 12:50 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “A meccs végéig harcoltunk, és ezt az utat kell követnünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 2. forduló 2020 OKT 27 (kedd) 21:00 Borussia-Park 2-2

A Mönchengladbach elleni találkozó után Casemiro és Courtois is értékelték az este történéseit:

Casemiro

“Jól irányítottuk a meccset. Az ellenfélnek volt két helyzete, amiből szereztek két gólt, de szerintem jól játszottunk. A meccs végéig harcoltunk, és ezt az utat kell követnünk. Remek adottságú csapat a Mönchengladbach, ez a Bajnokok Ligája és tudjuk, hogy minden mérkőzés nehéz”.

“Mindig a csapat az első számomra, csak így tudok játszani. Ismét keményen dolgoztunk, az utolsó percig küzdöttünk, és ezt remekül csináltuk. Harcoltunk az eredményért a lefújásig”.

Továbbjutás
“Ez a címer elvárásokat támaszt a játékosok felé. Tudjuk, hogy nem a legjobb a helyzetünk most a csoport tabelláján, de fontos pontot szereztünk ma. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk a pályán, és nagy erőfeszítéseket tettünk. Fejlődnünk kell, folyamatosan ezen kell dolgoznunk”.

Thibaut Courtois

“Nagyon jól játszottunk, nálunk volt a labda és sok helyzetet alakítottunk ki. A labda egyszerűen csak nem akart bemenni. Az első góljuknál a középpályán veszítettük el a labdát, ők pedig nagyon gyorsan felépítették a támadást, ez az egyik legnagyobb erejük. A második gól is ugyanolyan volt. Nagy kár, mert jól játszottunk amúgy. A küzdőszellemünk fantasztikus volt, és ez szerezte meg nekünk a végén az egy pontot”.

A következő meccsek
“Egészen a 94. percig arra összpontosítottunk, hogy gólt szerezzünk, és nem vesztettük el a hitünket. Fontos, hogy a lefújásig meglegyen benned a hit. Most pihennünk kell, mert néhány nap múlva a Huesca érkezik majd hozzánk, és meg kell nyernünk azt a meccset. Aztán jön az Inter elleni összecsapás, ami létfontosságú lesz. Nincs megállás, nekünk is folytatnunk kell a munkát”.

Teljes menetrend