2020-11-04 13:18 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Három igazán fontos pontot szereztünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 3. forduló 2020 NOV 03 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-2

Sergio Ramos az Inter elleni mérkőzésen fontos gólt szerzett, mely ráadásul mérföldkő is volt a kapitány számára: ez volt Ramos századik gólja a Real Madrid színeiben. A Real Madrid kapitánya így értékelte saját rekordját és az esti meccset:

100 gól
“Az egyéni rekordok másodlagosak, de mindig jó dolog, amikor elismerik a hosszú évek erőfeszítéseit és áldozatait. Nem minden nap jut száz gólig az ember, különösen ha az illető amúgy védő. Boldog leszek mindaddig, amíg a góljaim segíthetik a csapatot a győzelmek megszerzésében. Remélem még sok gólt tudok szerezni a jövőben”.

Az Inter elleni győzelem
“Elégedettek vagyunk, nagyon kemény meccs volt és sok forgott kockán. Az Inter egy nagyon erős csapat, világos elképzelésekkel és játékstílussal, ebből pedig ki is hozták a lehető legtöbbet. Jó eredményt értünk el, és három igazán fontos pontot szereztünk, a mai győzelem létfontosságú volt”.

“A játékosok magabiztosabbak, ha a csapat nyer. De igyekszünk nem hagyni, hogy befolyásoljanak minket az eredmények, és arra összpontosítunk amit a legjobban tudunk csinálni, ez pedig a foci. A mai meccs is egy döntő volt számunkra, meg kellett nyernünk. Keményen dolgoztunk a vezetésért, mégis kiegyenlítettek, ilyenkor pedig extra erőfeszítéseket kell tenned, ez pedig a csapatnak sikerült is. Meglett a munka gyümölcse”.

Védelem
“A foci egyre inkább kiegyenlített, a csapatok technikásak és tehetségesek, és egyre nehezebbé válik a védekezés. Folyamatosan fejlődnünk kell. Próbáljuk visszanyerni a stabilitásunkat hátul, de nem egyszerű feladat. Más csapatok is szenvednek, nekünk pedig arra kell törekednünk, hogy folyamatosan fejlődjünk”.

Teljes menetrend