Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Nem mindenki tud majd rendesen pihenni, ezt nekem kell menedzselnem”
2020-11-20 18:56 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nem mindenki tud majd rendesen pihenni, ezt nekem kell menedzselnem” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 10. forduló 2020 NOV 21 (szombat) 16:15 Estadio de la Cerámica 1-1

A Villarreal elleni összecsapás előtt Zinedine Zidane megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját is. Ez lesz a csapat első meccse a válogatott összecsapások után, a Villarreal otthonában szombaton délután 16:15-kor hangzik majd el a kezdő sípszó!

“Az a jó hír, hogy mindenki visszatért már az edzőközpontba, és mindannyian a holnapi meccsre gondolunk. A rossz hír, hogy néhány játékos megsérült a válogatott szünetben. De mint mindig, most is csak a következő meccs jár a fejünkben, és hogy nagyszerű mérkőzést akarunk játszani. Csak erre gondolunk”.

“A játékosok készen állnak. Nacho és Carvajal a csapattal edzett már. Casemiro, Hazard és Militao helyzete más, ők nem sérültek, de otthon edzettek. Egységet kell alkotnunk, és a holnapi meccsre kell összpontosítanunk, mert tudjuk, hogy milyen fontos lesz. Remélem, hogy jól tudunk majd teljesíteni végig”.

Mérkőzésnaptár
“Az edzőkkel volt egy megbeszélésünk, hogy próbáljunk változtatni valamin. Elmondhatom, hogy mi a véleményem, de csak a játékosaim egészsége és a foci foglalkoztat elsősorban. Fontos, hogy jól tudjunk teljesíteni”.

“A mérkőzéseink ütemezése olyan, amilyen. A pihenés nagyon fontos, és nincs sok időnk a meccseink között. Ez a valóság, és alkalmazkodnunk kell ehhez a helyzethez. Tudjuk, hogy nem mindenki tud majd rendesen pihenni, ezt nekem kell menedzselnem. Őrült naptárunk van”.

Sergio Ramos
“Az a fontos, hogy jó a kapcsolat Sergio és a klub között. Ő a vezérünk, és fontos játékos a csapat számára. Ehhez semmi köze annak, hogy játszik-e a válogatottban, vagy sem. Addig kell folytatnia, ameddig ő is szeretné. Mindig itt akarjuk tudni a csapatban. Remélem, hogy a helyzete minél előbb tisztázódik, mindenki számára ez lenne a legjobb”.

“Rossz hír, amikor egy játékos megsérül. De a mai is csak egy újabb nap, és tudjuk, hogy Sergio nem lehet velünk. Szeretnénk, ha mihamarabb felépülne. Egy edző számára az a legrosszabb, amikor sérülten látja a játékosait. Csak a játékosaim egészségére gondolok, nagyon sok meccsünk van, és soha nincs megállás számukra. Számos csapat evez ugyanebben a csónakban, és bár igaz, hogy aggódok emiatt, de nem fogok belemenni a témába”.

Varane állapota
“Nincs száz százalékos állapotban, de elkötelezett, és játszani akar. Meglátjuk majd a holnapi meccset, de ott lesz velünk. Ő is a klub tagja, és szerencsések vagyunk, hogy nálunk játszik. Érinthetetlen játékos a klub, az edző és a szurkolók számára is. Azt nem tudjuk megelőzni, hogy miket beszélnek a jövőjéről, de a klub álláspontja és az én véleményem világos. A holnapi meccset pedig majd meglátjuk, még nincs teljesen jól, tegnap nem is edzett velünk. A csapattal akar lenni ő is, elkötelezett és ez jó dolog”.

Militao
“Két napja a csapattal edz, és fokozatosan egyre jobban érzi magát. Meglátjuk majd a játékát, de vissza kell nyernie az erejét, mint a többieknek”.

A keret erőnléte
“Nehéz lesz megtalálni az optimális állapotot, minden nagyon furcsa. De alapvetően semmi nem változik, vannak meccseink, amikre fel kell készülnünk és amiket le kell játszanunk. Igyekezni fogunk, és megpróbáljuk megnyerni az összes meccsünket. De tudjuk, hogy mindegyik nehéz lesz”.

Saját helyzetéről
“Ez a Real Madrid, és tudjuk, hogy itt soha nem követhet el hibát az ember. Ez mindig is így volt, benne van a klub vérében”.

Teljes menetrend