Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Többet érdemeltünk volna”
2020-11-21 22:13 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Többet érdemeltünk volna” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 10. forduló 2020 NOV 21 (szombat) 16:15 Estadio de la Cerámica 1-1

A Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Villarreal otthonában, a csapat francia vezetőedzője szerint pedig a csapat többet érdemelt volna a meccse. Mérkőzés utáni interjú:

“Sokkal többet érdemeltünk volna a mai teljesítményünk után, különösen az első félidőben. Bosszús vagyok, mert a srácok nagyon keményen dolgoztak”.

“Elhullajtottunk két pontot. A játékosokat dicséret illeti, jól dolgoztak, irányítottuk a meccset és a Villarreal egy támadásból egyenlíteni tudott. Az ilyesmi megtörténhet a fociban. Megvolt az esélyünk ma a három pont megszerzésére, kár érte”.

Mariano cseréjének indoklása: “Hosszú ideje nem játszott már, és a vége felé már kimerült volt”.

Saját helyzete a csapatnál: “Ugyanolyan lelkes vagyok, és ez így is lesz az utolsó napig. Ti is folytatjátok a ti munkátokat, én is az enyémet”.

Hazard értékelése: “Itt van velünk, játszott is. Igaz, hogy sokat kihagyott, és jól kell menedzselnünk a játékperceket, de szerintem kivette a részét a munkából, és jó volt”.

Isco: “A Real Madrid játékosa, itt marad velünk. Nem fogunk beszélni a külvilágnak arról, hogy mi történik a falakon belül. Ezek a dolgok köztünk maradnak”.

Teljes menetrend