Fejléc kép
Fórumajánló
Isco ügynöke megerősítette, hogy a játékos új kihívást keresne
2020-11-24 08:49 d.gergo as.com
Isco ügynöke megerősítette, hogy a játékos új kihívást keresne Átigazolási hírek

A spanyol AS beszámolója szerint Isco ügynöke megerősítette, hogy ügyfele szívesen távozna a Real Madridból új kihívásokat keresve.

A 28 éves játékos az AS beszámolója alapján készen áll a váltásra, és egy másik ország bajnokságában is próbára tenné magát. Isco szerződése a Real Madriddal 2022. június 30-án járna le, de a játékos mellőzött szerepet kapott Zidane irányítása alatt, idén összesen három alkalommal kapott helyet a kezdőben. Isco az aktuális szezon során hét mérkőzésen lépett pályára, összesen 285 játékpercet kapva.

A 38-szoros spanyol válogatott játékost összehozták már az Everton, az Arsenal, és a Manchester City csapatával is. Isco édesapja, egyben ügynöke azt mondta, hogy a játékos keresi az elmozdulási lehetőséget, de alapvetően nincsen problémája azzal, ha Madridban marad.

“Jelenleg nincsenek ajánlatok érte, de Isco szeretne kipróbálni egy másik bajnokságot. Nem lenne gond az sem számára, ha maradna Madridban” – nyilatkozta Isco édesapja a Cadena SER-nek hétfőn.

Isco a Real Madrid játékosaként többek kétszeres spanyol bajnok és négyszeres Bajnokok Ligája győztes lett 2013-as érkezése óta.

Teljes menetrend