Fejléc kép
Fórumajánló
Hazard: Egyre magabiztosabb leszek a pályán
2020-11-26 07:27 d.gergo realmadrid.com
Hazard: Egyre magabiztosabb leszek a pályán Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 4. forduló 2020 NOV 25 (szerda) 21:00 San Siro 0-2

Az Inter elleni győzelem után Eden Hazard, Martin Odegaard, Raphael Varane és Rodrygo is nyilatkozott:

Hazard

“Nagyszerű teljesítmény volt ez a csapattól. Három létfontosságú pontot szereztünk, két mérkőzéssel a csoportkörök vége előtt. Persze fontos, hogy jöjjenek a gólok tőlem, de a győzelem még fontosabb. Nekem csak az jár a fejemben, hogy a csapat nyerni tudjon”.

“Mindig magabiztosabb az ember, ha visszatérhet a pályára. Ma minden jól ment. Minél több percet töltök a pályán és minél több meccsen szerepelek, annál magabiztosabban fogok játszani”.

Odegaard

“Fontos győzelem ez a számunkra. Jól teljesítettünk, birtokoltuk a labdát és jó meccset játszottunk. Megérdemeltük a győzelmet. Ami az én játékomat illeti, igyekszem helyzeteket kialakítani a társak előtt, áttörni az ellenfél vonalait és összekötni a játékosokat a pályán”.

“Mindig arra törekszünk, hogy domináljuk a meccseket és nyerjünk. Ma igazán jól játszottunk, és így is kell folytatnunk”.

Varane

“Összetett teljesítmény volt a csapattól a mai. Jól védekeztünk, fantasztikus hozzáállást mutattunk, és a csapatmunka volt a kulcs. Briliánsan kezeltük a meccset, teljes kontrollunk volt. Létfontosságú mérkőzés volt, és nagyszerű munkát végeztünk”.

“Tudtuk, hogy stabilnak kell ma lennünk, és hogy futnunk kell hogy tudjuk egymást segíteni a pályán. Keményen harcoltunk és összpontosítottunk, és ha ilyen a hozzáállásunk, akkor nagyszerű csapat vagyunk. Hinnünk kell abban, hogy ha együtt harcolunk, akkor erősebbek vagyunk”.

Kulcsfontosságú három pont
“Mindenkitől teljes elkötelezettségre és összpontosításra van szükségünk. Ma erősek voltunk, és ha ilyen hozzáállással játszunk, akkor jó szezonunk lehet az idei”.

“Jó csapatmunka volt ez a győzelem. Nem hagytunk sok szabad területet, stabilak voltunk. Így fogjuk folytatni a munkát. Szükségünk lesz mindenkire a keretből, mert a naptárunk nagyon kemény. Fejlődik a csapat, de meccsről-meccsre jobbá kell válnunk”.

Maradona
“Szeretnék megemlékezni róla, egy nagyszerű labdarúgó hagyott el most minket”.

Rodrygo

“Különleges ez a versenysorozat a számomra. Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer pályára léphetek majd a Bajnokok Ligájában, és eddig minden alkalommal jól ment itt a játék, szerzek egy gólt vagy adok egy gólpasszt. Remélem sokáig folytatódik ez a széria számomra. A legfontosabb dolog most az volt, hogy nem kaptunk gólt. Az egész meccsen át nálunk volt a labda, és sikerült odatennünk magunkat. Nagyon örülök a győzelemnek. Folytatnunk kell a kemény munkát, és minden meccsen a győzelem megszerzésére kell törekednünk”.

Teljes menetrend