Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Ez a világ legnehezebb bajnoksága”
2020-11-29 09:37 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Ez a világ legnehezebb bajnoksága” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 11. forduló 2020 NOV 28 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-2

Az Alavés elleni vereség után a csapat egyetlen gólját szerző Casemiro is a sajtó rendelkezésére állt egy értékelés erejéig:

“Keményen küzdöttünk, és mindent beleadtunk a pályán. De az Alavés jobban kezdte a meccset az első negyed órában, mint mi. Számos helyzetünk volt, de az Alavés remek adottságokkal rendelkezik és jól játszottak. Két gólt is lőttek nekünk”.

“Ebben a klubban kötelező a győzelem megszerzése, és mindent bele is kell adnod a pályán, ahogyan ma is tettük. A foci arról szól, hogy az a csapat nyer, amelyik több gólt szerez, de szükség van a megfelelő hozzáállásra, akaratra és hitre is. Három fontos ponttól estünk el. Mindegyik győzelem nagyon fontos a spanyol bajnokságban”.

Megosztó jelenetek a meccs során
“Lefújták már a meccset, így nincs értelme ezekről beszélni. Mindannyian tudjuk, hogy a VAR azért van, hogy segítse a játékot. Vannak jó játékvezetők a spanyol bajnokságban, és ők is arra törekednek, hogy jó munkát végezzenek. A VAR azért van, hogy segítse a játék menetét”.

Bajnoki versenyfutás
“Ez egy másfajta LaLiga szezon, mindenki pontokat hullajt. A lehető leghamarabb alkalmazkodnunk kell ehhez a helyzethez, keményen kell dolgoznunk és meg kell próbálnunk jobbá válni. Ez a világ legnehezebb bajnoksága, és folytatnunk kell a munkát. A mentalitásunk rendben van, és jó érzések vannak a csapatban. A végsőkig kell folytatnunk, ezt követeli meg tőlünk a Real Madrid címere is. Sok mérkőzésünk van még hátra, és folytatnunk kell a harcot. Hosszú még az út előttünk, mi vagyunk a címvédők, és meg kell próbálnunk minden héten újabb és újabb pontokat gyűjteni. Ez ma nem sikerült, de folytatnunk kell a munkát”.

Teljes menetrend