Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: A játékosok tudják, hogy mit jelent a Real Madridban lenni
2020-11-30 19:09 d.gergo realmadrid.com
Zidane: A játékosok tudják, hogy mit jelent a Real Madridban lenni Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. forduló 2020 DEC 01 (kedd) 18:55 NSK Olimpiyskiy, Kijev 2-0

A Shakhtar Donetsk elleni mérkőzés előtt Zidane megtartotta meccs előtti sajtótájékoztatóját. A francia szakember gondolatai a Bajnokok Ligája ötödik csoportmeccse előtt:

“A saját kezünkben van a sorsunk, holnap este pedig újabb kupadöntő vár ránk. Két döntőnk van még a Bajnokok Ligájában ebben a szakaszban, és a holnap megszerezhető három pont a legfontosabb, mert bebiztosítaná a továbbjutást a következő körbe. Csak erre szabad összpontosítanunk”.

“Látom a játékosokon az akaratot, de furcsa dolgok történnek, máshogy zajlanak a felkészülések és sérüléseink vannak. Ezek mind befolyásolják a dolgokat, de a játékosok akarata mindig ugyanolyan marad ennél a klubnál. Lehetetlen nem érezni ezt az akaratot itt. A játékosok tudják, hogy hol vannak, és hogy mit jelent az, hogy a Real Madridban játszanak. Lehetnek gyenge teljesítmények, de az akarat ettől független dolog, és mindig meglesz a Real Madridban”.

Hazard
“Nagyon erős, és ezt mindig megmutatja. Ismét megsérült, ami szerencsétlen dolog neki és a csapat számára is. Az ilyesmi sok csapattal megesik mostanában, és alkalmazkodnunk kell a helyzethez. Hazard erős, és semmi kétségem nincs az adottságait és céljait illetően. Rossz időszakot él át, és segíteni fogunk neki abban, hogy jól érezze magát és fejlődni tudjon”.

“Kemény most a helyzete. Várjuk már, hogy ismét velünk lehessen. A pályafutása során korábban nem voltak sérülései. Biztos vagyok benne, hogy még erősebben fog visszatérni, de holnap fontos meccsünk van, és jelenleg csak ez foglalkoztat minket”.

Hiányoznak a konzisztens eredmények
“Nem sikerül megtalálnunk a folytonosságot. Mindig voltak nehezebb időszakok a Real Madrid történelme során, de a klub mindig túllendült ezeken. Ez a legfontosabb dolog”.

Asensio
“Be kell fejeznünk, hogy arról beszélünk mit kéne csinálnia, és hagynunk kell őt játszani. Tudjuk, hogy milyen adottságokkal rendelkezik, és annyira van csak szüksége, hogy újra megtalálja a formáját. Lépésről-lépésre kezdjük a legjobb Marcót látni a pályán. Komoly sérülése volt, és idén is megsérült már”.

Lunin
“Elégedett vagyok vele, jól dolgozik és nagyon is a keret tagja. Készen áll a feladatra, bármikor is számítok rá. Nagyon elégedett vagyok a munkájával”.

Megváltozott a hozzáállásod a sajtótájékoztatókon?
“Nem, nem változtam. Ugyanaz az ember vagyok, és nem fogok megváltozni. Azzal dolgozunk, amink van, és én sem fogok változni. Talán néha komolyabbnak láttok itt a sajtótájékoztatókon, de mint ember nem változok”.

Teljes menetrend